Skip to main content

Elche

Nära till Alicante! 

Elche ligger på bekvämt avstånd från Alicante (8 km) och här kan ni utöver träning njuta av fantastiska stränder, naturområden, kultur, gastronomi, shopping och ett brett utbud av fritidsaktiviteter. 
Ni bor på Hotel Ibis Elche som ligger mittemot sportcentrat.  

 

Boende


Bild: Ljust hotelrum.

Rymliga hotelrum

Hotellet har en kafébar som är öppen dygnet runt, och en 24-timmarsreception. Samtliga rum är rymliga och ljusa och med badrum. Samtliga rum är rökfria. Stranden Santa Pola ligger omkring 15 km från hotellet. Shuttlebussar till och från stranden går två gånger i timmen.
 

Destination

Elche är en spansk stad i provinsen Alicante och ligger i Baix Vinalopo. Det är cirka 23 km inlandet från Alicante och är huvudstad i EI Baix distriktet. Intressant är en del av Elche kust, medan den största staden är nästan 11km bort från kusten. En liten bäck som kallas Vinalopo passerar genom staden dela i två delar. Det är bara 20 km från staden Alicante och 50 km från Murcia. Det finns cirka 200 000 palmer planterade i Elche av staden myndigheten och alla är skyddade. Således har denna stad fått ett exotiskt utseende och känsla idag. Stöttepelaren i ekonomin är sko och gummiindustrin följt av turism. Du kommer att bli förvånad över att veta att det finns nästan 1 000 skofabriker här och en blomstrande gummiindustrin.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs