Skip to main content

Elche

Nära till Alicante! 

Elche ligger på bekvämt avstånd från Alicante (8 km) och här kan ni utöver träning njuta av fantastiska stränder, naturområden, kultur, gastronomi, shopping och ett brett utbud av fritidsaktiviteter. 
Ni bor på Hotel Ibis Elche som ligger mittemot sportcentrat.  

 

Boende


Bild: Ljust hotelrum.

Rymliga hotelrum

Hotellet har en kafébar som är öppen dygnet runt, och en 24-timmarsreception. Samtliga rum är rymliga och ljusa och med badrum. Samtliga rum är rökfria. Stranden Santa Pola ligger omkring 15 km från hotellet. Shuttlebussar till och från stranden går två gånger i timmen.
 

Destination

Elche

Elche är en stad och kommun i provinsen Alicante belägen i grevskapet Baix Vinalopo. Den ligger cirka 23 km inåt land från Alicante och är huvudstad i EI Baixdistriktet. En liten bäck som kallas Vinalopo passerar genom staden och delar den i två delar. De cirka 200 000 palmer som är planterade i Elche ger staden en exotisk känsla och palmlunderna utsågs år 2000 till ett värsldsarv av Unesco. Här finns flera museer och gott om intresanta platser och landmärken att besöka. Stöttepelarna i ekonomin är sko- och gummiindustrin följt av turismen. Förvånande nog så finns det nästan 1 000 skofabriker här och Elche är en av de viktigaste städerna i hela spanien när det gäller skotillverkning.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs