Skip to main content

De Poort

Klassiska De Poort! 

Några mil nordost om Eindhoven i Nederländerna och några mil nordväst om Duisburg i Tyskland, ligger staden Goch och 3* Sport Hotel De Poort. Hotellets ägare är mycket fotbollsintresserad och har stor och lång erfarenhet av fotbollsgrupper, såväl proffs som amatörer. Bra flygförbindelser från Skavsta och Växjö (Sport Hotel De Poort ligger ca 12 km från Weeze Flygplats) – dessutom ofta till riktigt attraktiva priser, Vid träningsläger i fyra dagar eller mer, och om inte egen transport finns, kan hotellet ordna med transport till träningarna som sker på olika anläggningar i närheten.

Boende

Fantastiska faciliteter

3* Sport Hotel De Poort ligger i utkanten av staden Goch, i Niederrheins naturreservat. I den 1200 m² stora sporthallen finns en inomhuspool med panoramautsikt. Rummen på Sport- und Tagungshotel De Poort är klassiskt inredda och har TV och eget badrum. Gratis Wi-Fi och tvättservice. Regionala och internationella specialiteter serveras i restaurangen Weberstube. Hotellet har även bar och sommarterrass. Bland faciliteterna finns gym, bastu, cykeluthyrning, skjutbana och squashbana.

Om resmålet

Stort utbud av sevärdheter

Goch är en stad och kommun i den tyska delstaten Nordrhein-Westfalen. Staden har cirka 33 401 invånare. Goch erbjuder många sevärdheter och är väl värt ett besök.

Träning

Fotbollsplan

Avstånd 10 KM Antal planer 4
Naturgräs Ja Konstgräs Ja
Avstånd 10 KM
Antal planer 4
Naturgräs Ja
Konstgräs Ja

Fler träningsläger

Nyfiken på fler träningsläger?

Se Tysklands träningsläger här >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs