Skip to main content

Madeira

Atlantens pärla! 

Den portugisiska ön Madeira, även kallad Atlantens pärla, är ett nytillskott i vårt utbud. Vårt boende ligger i Ribeira Brava cirka två mil väster om Funchal, på den solsäkra sidan av Madeira, precis vid havet. På träningsanläggningen Centro Desportivo da Madeira finns träningsfaciliteter för ett flertal idrotter, bland annat åtta löparbanor, höjdhoppsbana, längdhopp, diskus och slägga.

 

Boende


Bild: Alltid nära till havet.

Mysig kustby

Cheerfulway Bravamar ligger i hjärtat av den lilla charmiga kustbyn Ribeira Brava och endast 25 minuters bilresa från staden Funchal. Cheerfulway Bravamar har en takterrass med pool och solstolar för dig som vill koppla av i Ribeira Bravas heta sol. Härifrån kan du även njuta av den fridfulla utsikten över havet. Alla rum är vackert inredda och fullt utrustade med moderna bekvämligheter. De flesta av rummen har även utsikt över Atlanten eller över staden och de omgivande bergen. Skogen och de blå färgerna skapar en rogivande atmosfär.

Faciliteter:

Solterrass 
Terrass 
Utomhuspool (säsongsöppen) 
Solarium 
Husdjur accepteras inte
Helt rökfritt 
Bar 
Restaurang 
Gratis WiFi finns tillgängligt i allmänna utrymmen
Uttagsautomat 
Bagageförvaring 
Tur- och utflyktsdisk 
Biluthyrning 
Strykningsservice 
Kemtvätt 
Tvättservice 
24-timmarsreception 
Värdeskåp 
Hiss 
Rökfria rum 
 

Destination

Den flytande trädgården

Madeira har kallats ”en flytande trädgård” och ”Atlantens pärla” och visst är det berättigat, för det är en tropisk arkipelag med underbart subtropiskt klimat och ett hisnande landskap. Ön ligger i norra Atlanten, omkring 90 mil utanför Portugal och 60 mil utanför den marockanska kusten, en europeisk utpost i den stora oceanen. Ögruppen består av öarna Madeira och Porto Santo samt Desertas- och Selvagensöarna, små grupper med obebodda öar. Madeira är den största ön.

Mer än bara vacker miljö

På Madeira finns en mängd sevärdheter, förutom blå himmel, hav, imponerande berg och dalar med växtlighet i överflöd. Ön är berömd för sitt madeiravin och hantverk som broderi, ”Bolo de mel” – honungskakor-, exotiska blommor, tropiska frukter, fantastiskt landskap och för de otroliga fyrverkeriföreställningarna till nyår, som utnämnts som de största i världen av Guinness rekordbok. Om man till detta lägger ett milt klimat, så är det lätt att förstå varför denna paradisö har blivit ett omtyckt semestermål för besökare från den europeiska kontinenten med omgivningar.

I Madeiras kosmopolitiska huvudstad Funchal är stämningen trivsam och det finns praktiskt taget ingen kriminalitet. Funchal fick stadsrättigheter den 21 augusti 1508 och är öns största stad och handelcentrum. Staden ligger på Madeiras södra kust och är en av Atlantens mest välbesökta tilläggshamnar för kryssningsbåtar.

Transport

Flygtid från Köpenhamn till Madeira: Ca fem timmar
Medeltemperatur dagtid mars-april: 19-20 grader

Träning

Centro Desportivo da Madeira

Träningen sker på arenan Centro Desportivo da Madeira (2,7km från hotellet).

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs