Skip to main content

Alicante - El Plantio Abacus Bonusresa

Prisvärd golfvecka nära flygplatsen och staden! 

El Plantio ligger bara 10 minuter bort med en taxi från flygplatsen Alicante. Här får ni en prisvärd vecka med boende i fräscha, moderna lägenheter. Golfen spelas på banan El Plantio, precis utanför dörren. 

Samtliga lägenheter har två sovrum. Välj att bo antingen 2 eller 4 per lägenhet. 

ABACUS BONUSRESA- Just nu erbjuder vi alla som bokar en resa till detta resmålet ett presentkort hos Abacus på 2000kr. Läs mer om detta i beskrivningen. 

Boende

Boende

El Plantio

De lyxiga lägenheterna ligger alldeles intill golfbanan strax utanför Alicante stad. De är stora och rymliga, fullt utrustade för självhushåll, och finns med 2 eller 3 sovrum. Alla lägenheter har stor balkong eller terrass, 2 badrum/toaletter, i köken finns kyl/frys, spis med 4 plattor, ugn och diskmaskin. Här finns även både tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetshotellet har reception med dygnet runt service och ligger vid 5:ans green. Det är knappt 500m till klubbhuset.

Om resmålet

Om resmålet

Alicante

Vill du se dig om på stan är det bara 6 kilometer in till Alicante centrum och strandpromenaden. Det är lätt att ta sig dit. Det går lokala bussar regelbundet nere vid stora vägen, ett par 100 meter från hotellet, och en taxi kostar ca 15€ enkel väg. Dessutom är det bara ett par kilometer in till ett stort köpcentrum där du bekvämt handlar allt du kan tänkas behöva…

Det är lätt att ta sig hit. Det ligger endast 7km från Alicante flygplats. Det smidigaste är att ta en taxi, det tar bara 15 minuter och kostar ca 25€ enkel väg.

Golf

Golf

Golf

Banan som öppnade 1993 ligger i ett skyddat naturområde och består av 18-hål par 72, samt en 9-håls par 3 bana. Banan är omgiven av träd och buskar och med en del vattenhinder blir den en utmanande och intressant upplevelse för alla nivåer av golfare. Den omväxlande layouten bjuder på nya lägen varje gång du spelar och det är bra standard på greener och fairways. Klubbhuset är magnifikt och har en trevlig restaurang med stor uteservering. 

Övningsområden:

En bra driving range med utslagsplatser från både gräs och matta, och en trevlig 9 håls par-3 bana och en stor putting green framför klubbhuset.

Hyrbil/Transfer

Hyrbil/Transfer

I detta rekomenderar vi att man tar en taxi ifrån flygplatsen men det finns möjlighet till privat flygplatstransfer mellan Alicantes flygplats och boendet. Chaufför möter er i ankomshallen på Alicantes flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

Abacus Bonusresa

Få ett presentkort värt 2000kr

Under en begränsad period erbjuder vi, i sammarbete med Abacus, alla som bokar en resa till denna destination ett presentkort till ett värde av 2000kr att handla kläder för. Varför inte passa på att fräscha upp golfgarderoben inför er resa? 

Klicka här för att läsa om vilkoren för presentkortet! 

Fler Resmål

Nyfiken på fler veckoresor?

Se fler av våra veckoresor med bra boenden och fantastiska golfbanor i Spanien

Se fler veckoresor >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs