Skip to main content

Estoril- 4*Hotel Londres

Maximal avslappning 

Upptäck en oas av lyx och komfort på Hotel Londre i Estoril. Njut av närheten till Estorils charmiga stränder och kända kasino eller varför inte ta en dag vid hotellets privata pool. Här får ni möjligheten att spela på 5 olika banor i området varav ni själva väljer hur just erat upplägg ska se ut. 

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Boende

Boende

Fräscht hotell 

Hotell Londres erbjuder en privat atmosfär med fräscha och ljusa rum. I Samtliga rum ingår daglig städning, air condition och fritt Wifi.  

Centralt läge 

Hoetellets läge är A och O. Estorils alla restauranger och barer finns utanför dörren och vill man promenrar till stranden tar detknappt tio minuter. Skulle man tröttna på stadens egna utbud så kan du ta en taxi till Cascais som ligger ca. 30 minuter däirfrån. 

 

 

 

Golf

Golf

Estoril GC

Estoril Golf Course, designad av Robert Trent Jones, sträcker sig över 110 hektar och erbjuder en spektakulär par 71-upplevelse. Hål 13 bjuder på havsutsikt, medan Sintrabergen dominerar horisonten. Utmanande bunkrar, sjöar, och en ö-green på hål 10 gör banan minnesvärd. Tidigare har den varit värd för ansedda golfmästerskap vlket är ett kvitto på dess kvalité.

Beloura Golf

Det är den berömda arkitekten Rocky Roquemore som skapat en bana som lämpar sig för alla spelare oavsett högt eller lågt hcp. Över 40.000 träd av olika slag (euqalyptus, ek, tall, magnolia, palmer) kantar denna mjukt böljande par 72-bana. Vatten är att räkna med då många fairways angränsas av dammar och strömmar. Med sina 5573 meter kommer denna bana att bli en trevlig utmaning för golfare på alla nivåer.

Penha Longa

Penha Longa (tillval) erbjuder en 18-håls championship-bana designad av Robert Trent Jones, rankad som topp 30 i Europa och värd för Portugese Open på Europatouren. Numera har man slagit ihop mästerskapsbanan med 9-håls banan Monestary och kallar de tre slingorna som erbjuds för Penha Longa North, Penha Longa South och Penha Longa Atlantic där den sistnämnda är originalbanans arton hål.

Quinta da Marinha

Quinta da Marinha (tillval). Robert Trent Jones har designat denna flacka par 71 bana över 110 hektar. Det spektakulära hål nummer 13 spelas mot havet och väl på green har Ni Atlanten som kuliss. De flesta hålen spelas dock inåt land där ni har Sintra bergen i horisonten. Många bunkrar och flera sjöar (hål 10 är en ö-green) gör banan utmanande för de flesta spelarna.

Lisbon Sports Club

Lisbon Sports Club är en golfanläggning med anor från förr och den har en rik historia och charm. Banan som är belägen nära Lissabon erbjuder golfentusiaster en utmanande runda ackompanjerat med vackra vyer. Med sina historiska rötter och moderna faciliteter är det en populär destination för golfare som söker kvalitet och tradition.

Hyrbil/transfer

Transfer/Hyrbil

I detta paket finns möjlighet till privat flygplatstransfer mellan Lissabons flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Lissabons flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil så tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

 

Se fler veckoresor

Nyfiken på fler veckoresor?

Se fler av våra veckoresor med bra boenden och fantastiska golfbanor i Portugal

Se fler veckoresor >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs