Skip to main content

Bornholm - Hotel Slægtsgården

En given sommarfavorit

Välkomna till gemytliga Bornholm och den gästvänliga fiske- och sommarbyn Allinge-Sandvig på nordöstra delen av ön. Här kan ni avnjuta sommardagar i fantastisk miljö och natur i en by med över hundra års erfarenhet av turism. Njut av en kall dryck i hamnen, avsmaka rökeriets delikatesser och spela golf på två till tre av öns uppskattade golfbanor. Ni bor med detta paket på populära pensionatet Släktgården, en idylliskt korsvirkesgård i centrala Allinge med närhet till hamnen och granne med öns bästa rökeri. På nära avstånd finner ni cykeluthyrare och turistinformation. Pensionatet serverar en stadig frukost och inhyser numera också ett eget konditori med hembakta delikatesser. Alla rum är nyinredda. 2 x 18 hål fördelar ni efter önskemål på Nordbornholms GK/Gudhjem eller Nexö GK.

Vi hjälper er boka färjebiljetten Ystad - Rönne t/r om ni inte gör det på egen hand.
 

Boende

Boende

Korsvirkesgård

Hotel Slægtsgaarden är en charmig korsvirkesgård med nyinredda rum, samtliga med dusch och toalett. Gården har två avskilda soliga trädgårdar med trädgårdsmöbler. Uppehållsrum finns med svenska, danska och tyska tvkanaler.

Eget kök

Fri tillgång till kök med kaffekokare, vattenkokare, kokplattor, mikrovågsugn, vanlig ugn och kylskåp samt porslin, bestick, kastruller och annan köksutrustning finns.Under morgonen serveras en stor välsmakande frukostbuffé.

Från hotellet är det nära både till hamn och till strand och alldeles intill ligger ett rökeri med stort utbud av diverse läckerheter.

 

Golf

Golf

Rö Old Course

Rö Old Course är den äldre av de två banorna på Rö Golf Klub. Banan öppnade upp för spel 1984 och ligger i böljande och bedårande natur. Här spelar ni längs med klippor med fantastiska utsikter över Östersjön och Christiansö samt genom grönskade skog.  Bana är kort, omväxlande och vacker. Här spelar man gärna fler varv tills man lär sig att utmana hålen vilket belönar de som bemästrar järnen bäst. En del påstår att Rö Golf Klub är Danmarks finaste golfanläggning, ta båten över och upplev den ni också. 5369 meter från gul och par 71.

Rö New course

Rö New course är en av Danmarks längsta banor från vit tee. Här möter ni breda fairways som passerar utmaningar som sjöar, skogsdungar och vattenfyllda stenbrott. Vinden kan ofta vara en faktor då nio av hålen spelas ut mot Östersjön med hänförande vyer. En väldigt vacker bana som belönar dom som har kraft i drivern och håller sig på fairways. 5916 meter från gul, par 72.

Nexö

Nexö eller Dueodde Golf som den också heter är en medelsvår golfbana med två vitt skilda karaktärer. De första nio hålen spelas i öppet seaside-landskap där vinden spelar in och de sista nio tar er in i ett vackert skogslandskap med en hel del vattendrag som hinder. Nexö är spelbar även om du har högre hcp samtidigt som utmaningar finns för de med lägre hcp. En vacker och rolig bana helt enkelt. 5660 meter från gul, par 71.

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs