Skip to main content

Polen - Konferenspaket med golf och SPA

Fullspäckade Polen! 

Din upplevelse börjar redan när du kliver ombord på färjan M/S Skania. Förutom en bekväm och effektiv överfart erbjuder färjan avkoppling och nöjen med sina barer, restauranger, butiker och kasinot ombord. Avnjut en god bit mat, fyndshoppa till taxfree priser, dansa loss på diskot eller varför inte bara köra lite barhäng över en cocktail? På detta paket har ni fri bar på överfarten till Polen!

 

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

Ni har även tillgång till konferensrummet där det finns allt man behöver för en proffsig konferens för just ert företag.

Du bor i luftkonditionerad hytt med dusch och wc, som ger dig utmärkt bekvämlighet.

När ni är framme har ni en buss som väntar på er, för att sen köra de ca 60 min till Polens tredje största stad Szczecin och 4* Radisson Blue hotell. Det är även på hotellet ni blir upphämtade för att ta er till fina Binowo Park GC.

På eftermiddagarna/kvällarna kan ni välja att ladda era batterier, njuta och koppla av till fullo i härligt fina Baltica Wellness & Spa (2 dagar). Detta är ett s.k. ”one of a kind” spa där du kan skämma bort dig själv totalt. Det finns även ett brett utbud av behandlingar och massage (väldigt förmånliga priser) här. Baltica Wellness & Spa ligger på tre plan, har en unik atmosfär och har varit känt under många år som en av Szczecins främsta skönhetssalonger, som erbjuder alla dess tänkbara behandlingar. I hjärtat av dess Wellness zone hittar du en het bastu att värma upp dig i, följt av en snabb nedkylning i en snö-fylld grotta. Koppla sen av en stund i ett av ångbaden, aromaterapirummet eller det turkiska badet. Njut i det något svalare caldarium eller tepidarium, ta ett dopp i jacuzzin eller annat. Du bestämmer själv din avkoppling i ditt egna tempo.

Efter att ni har haft en härlig SPA vistelse så ingår det även middagar både dag 2 och 3. Där ni har förbokade bord på Restaurang El Globo och Stockholm Kitchen & Bar. En härlig smakupplevelse kan utlovas.

Se också till att avsätta tid för att kunna strosa runt i vackra Szczecins boulevarder, som påminner något om Paris gator. Det finns ett antal stora shoppingcenter i Szczecin, mängder av spa-anläggningar som håller högsta kvalitet, ett nöjesliv fullt med trivsamma pubar, restauranger och klubbar där också.
Dessutom vidsträckta vackra parker och det enastående vattenlandskapet kring floden Oder.

Szczecin är den grönaste staden i Polen och hit åker man lika gärna för att göra affärer som att koppla av med vänner, familj eller kollegor.

Vårt paket gäller vid minimum 10 personer.

Om destinationen

Szczecin är ett viktigt politiskt, kulturellt och ekonomiskt centrum för den nordvästra delen av landet, samt en universitetsstad och viktig transportknutpunkt. Genom staden flyter floden Oder, som här utvidgas till Dąbiesjön och norrut har förbindelse med Östersjön via Oderlagunen.

Under den senare delen av medeltiden var staden  medlem av det mäktiga handelsförbundet Hansan. Den var del av Svenska Pommern under den svenska stormaktstiden, ingick senare i Preussen och Tyska riket och kom efter andra världskriget att tillhöra Polen. Staden var fram till 1945 huvudsakligen tyskspråkig och känd som Stettin men bytte 1946 officiellt namn till det polska Szczecin.

Szczecin är Polens sjunde största stad och här finns inte bara ett stort utbud för den shoppingsugne, här finns också väldigt många intressanta sevärdheter. Till exempel de pommerska prinsarnas slott, gamla stan med massor av intressanta pubar och restauranger, byggnader från det gamla hansastaden och S:t Jacobs katedral.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs