Skip to main content

Craigielaw Golf Club & Lodge

Craigielaw Golf Club & Lodge

East Lothian är ett av Skottlands mest pittoreska län, belägen endast 30 min bort från Edinburgh, Skottlands huvudstad och en av Europas finaste städer. Ca 6 mil av underbar kust att uppleva, några av världens bästa Linksbanor, destillerier, slott och inte att förglömma ett brett utbud av mat och dryck att unna sig. Här i detta paradiset hittar ni Craigielaw Golf Club & Lodge som är ett golfparadis i sig.

Detta paket exkluderar flygresa, men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på förfrågningssidan. 

Golf

Golf

Spela mästerskapsbana Craigielaw

Craigielaw Golf Club är ett 18-hål mästerskaps golfbana som öppnades 2001. Spektakulär utsikt över The Firth of Forth, Gullane Hill och ut mot Edinburgh och Five kan upplevas när ni är på banan. Craigielaw ståtar inte bara med utmanande 18-hål Linksbana men den är omgiven av ytterligare 22 golfbanor. Banan var värd för 2006 års Scottish Amateur Strokeplay Championship, den mäter 6 035 meter, par-71. 

Boende

Boende

Craigielaw Golf Club & Lodge

I denna underbara paket ingår boende på The Lodge Craigielaw. Där ni kan avnjuta gästfrihet när den är som bäst i bekväma rum med eget badrum och utsikt över gårdsplanen. 

The Lodge öppnades 2013 och varje rum är designat med golfaren i åtanke. Rummen är rymliga, välutrustade med platt-tv, gratis WIFI, kaffe och tekokkare och eget badrum.

Mat

I paketet ingår frukostbuffé på Craigielaw Golf Club & Lodge. Den ljusa och rymliga restaurangen serverar en varierad mat utbud med rätter tillagade med färska lokala råvaror och med detta tillföler en underbar utsikt över golfbana och vänligt service. Dessutom är restaurangen perfekt att ha ett koppkaffe eller äta middag med ett stort urval av fina viner.

Se fler golfweekends

Se fler av våra golfweekends med bra boenden och fantastiska golfbanor i Skottland.

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs