Skip to main content

Ypsilon Golf Resort - bo på husbåt

Fullmatad golfweekend i unikt boende!

Ypsilon Golf Resort är en helt fantastisk golfanläggning belägen i norra Tjeckien precis utanför Liberec stad. Här finner vi en utmanande 18-håls golfbana, samt ett boende i mysiga husbåtar mitt på golfbanan. Söker ni efter en golfsemester med unikt boende, obegränsad golf, bra träningsområden, fria rangebollar och all service? Då är Ypsilon Golf Resort i Tjeckien det absolut helt rätta valet för er nästa golfresa.

Boende

Boende

Nytt fräscht boende

Sedan 2016 erbjuds Ypsilon Golf Resort Liberec en härlig golfvistelse på nya husbåtar. Husbåtarna ligger mitt på golfbanan i dammen mellan hål 9, 10 och 11. Totalt tio bostadsbåtar med en total kapacitet på 40 bäddar. Terrasserna har vacker utsikt över golfbanan och Jizerské Hory skyline. Husbåtarna ligger endast 300 meter från huvudparkeringsplatsen och klubbhuset. 

Fakta om husbåtarna

Boendeyta: 32m2
Terrass: 6m2
Utrustning:

· fyra sängar

· toalett

· dusch

· golvvärme

· minibar

· Wi-Fi-anslutning

 

Golf

Golf

Ypsilon Golf Resort Liberec

Fantastiska Ypsilon Golf Resort ligger på 420-470 meter över havet i underbart vacker natur i närheten av Fojtka-dammen och Liberec stad.

Spel på mästerskapsbana

Banarkitekten Keith Preston har skapat en mästerskapsbana på 6102 meter (vit tee) och par 72. Banan består av fyra par 3, fyra par 5 och tio par 4 hål. Var och en av de arton hålen bidrar med sin specifika karaktär av park, skog och hedbana till en fantastisk golfupplevelse.

Prisbelönt golfresort

Ypsilon Golf har vunnit priset för Tjeckiens bästa golfbana 2006 och 2007 samt för bästa golf resort 2008 och åter igen en andra plats i Tjeckiens bästa golfbana 2015 med en tredje plats 2016 och 2017. Ypsilon Golf Liberec är dessutom ofta värd för europeiska professionella golfturneringar.

Hyrbil/transfer

Till Ypsilon Golf Resort Liberec tar man sig antingen via flyg från Arlanda, Malmö eller Köpenhamn med ankomst Katowice eller Krakow i Polen samt via Prag i Tjeckien. I detta paket ingår inte transfer från flygplats. Vi hjälper Er såklart boka Er transfer från flygplats till golfanläggningen. 

Önskas hyrbil hjälper vi er såklart med det också. 

 

Om resmålet

Om Tjeckien

Tjeckien är sedan 1993 och delningen med Slovakien en egen republik. Det är ett litet land, ungefär hälften av Sveriges yta och med ett invånarantal på cirka cirka 11 miljoner och precis som Sverige en egen valuta, den tjeckiska kronan.

Populärt golfresmål

Huvudstad är Prag, som har en storlek som Stockholm. Here We Go erbjuder idag i första hand golfresor till anläggningar i Tjeckien utan för Prag och Ostrava området (Norra Tjeckien i gränsområdet Tyskland och Polen). 2019 utökade vi antalet resmål till Tjeckien och vi skräddarsyr gärna hela Er resa.

Lättillgänglig golfweekend 

Vi skräddarsyr golfpaket efter dina önskemål oavsett om du är ensam eller i grupp. Idag finns utomordentligt prisvärda möjligheter att antingen flyga ner till både Prag och norra Tjeckien eller att ta bilen och med vår hjälp planera en härlig golfresa ner genom Tyskland och Polen till Tjeckien och sedan hem igen.

Vi hjälper er gärna med golfresan till Tjeckien. Gör en förfrågan eller kontakta oss här >>

Se fler golfweekends

Se fler av våra golfweekends med bra boenden och fantastiska golfbanor i Tjeckien

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs