Skip to main content

Ayia Napa, Pavlo Napa

Pavlo Napa Beach Hotel

Pavlo Napa är ett  4 stjärningt hotell i populära semesterorten Ayia Napa. Här bor du precis vid Sandy Bay-stranden med härlig sandstrand och turkost hav. Hotellet har  ett gym med bastu och jacuzzi - här trivs alla!
Ni kan även välja hel- eller halvpension för en ännu bekvämare semester. Pavlo Napa är ett familjeägt hotell med engagerad personal och trivsam atmosfär.Hotellet ligger precis vid stranden.
Hotellet ligger 60 km från Larnaca flygplats.

Boende

Boende
Bild: Pavlo Napa hotellrum.

Gångavstånd till strand & centrum

4**** Hotel Pavlo Napa är beläget precis vid stranden Nissi Beach. Boende är baserat i trippelrum i rymliga rum. Samtliga måltider är buffé så finns för alla smaker. Gångavstånd till centrum av Ayia Napa med stort utbud av uteserveringar och shopping.

Destination

Fantastiska restauranger

en superpopulära charterorten Ayia Napa ligger nära Cyperns sydöstra udde, 45 km från flygplatsen i Larnaca. Här finns restauranger med mat från många av världens kök. Det cyprotiska köket är som bäst på lokala tavernor i utkanten av Ayia Napa. Cypern styrdes under en period av Storbritannien vilket märks än i dag; man har vänstertrafik och brittiska elkontakter med tre piggar, så adapter behövs alltså. Staden Ayia Napa är liten och inne i centrum behöver du sällan lämna området runt torget.

Vackra stränder

Staden är en populär badort under hela året och det är oftast 17 grader i vattnet under vintern. Ayia Napa har långgrunda, finkorniga sandstränder. Det finns tolv stränder som har Blue Flag, de två längsta och populäraste är Grecian Bay och Nissi Beach. Parasoll och solstol finns att hyra på stränderna för ca 50:-/dag, fram till slutet av november. Den lilla sandstranden Sandy Bay Beach ligger tre kilometer väster om centrum. Den är bra att fly till om det blåser för mycket vid Grecian Bay eller Nissi eftersom den ligger i en vindskyddad vik. Några kilometer utanför staden ligger även den populära vattenparken Waterworld.

Träning

ENP / Tasos Markou

Träningen sker på en väldigt fin arena där alla grenar går att utföra, Slägga och diskus på egen plan precis utanför arenan.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs