Skip to main content

Bedinge GK NYHET!

Spela golf på Sveriges sydligaste golfbana

Som gäst på Bedinge GK får du uppleva golf på en av Sveriges sydligaste och vackraste golfbanor i kombination med fantastisk natur, mat och gemenskap.

Boende

Boende

Vaggas till sömns av havets vågor

Smygehus Havsbad ligger precis vid stranden och naturskön miljö där man kan njuta av långa promenader och stillsamhet vid vattnet efter en skön dag på golfbanan. Ni har även fri tillgång till relaxavdelning med pool, bastu och gym.

Kvällstid erbjuder restaurangen en trerätters gourmetmiddag alternativt kockarnas stora grillbuffé. Vaggas sedan till sömns av havets vågor och vakna utvilad till en härlig frukostbuffé och dagens nya möjligheter.

Golf

Golf

Spela på öppna sommargreener året runt

Som gäst på Bedinge GK får du uppleva golf på en av Sveriges sydligaste och vackraste golfbanor i kombination med fantastisk natur, mat och gemenskap.

Banan är en öppen parkbana med öppna sommargreener året runt. Banan ligger på sandjord där dräneringen är mycket bra vilket gör att underlaget är utmärkt för golfspel. Banan är lätt och snabb att gå men tekniskt krävande där en välgenomtänkt spelstrategi lönar sig. Rondtider oftast under 4 timmar med möjlighet till fikapaus efter 9 hål. Utmärkta träningsmöjligheter med 6-håls kortbana och flera olika träningsgreener för chip-, pitch- och putträning. 11 väderskyddade utslagsplatser. Väl tilltagen drivingrange som är över 250 meter lång. Nya uppställningsplatser för husvagnar och husbilar med 350 meter ner till fantastisk badstrand

Om resmålet

Sveriges sydligaste plats, Smygehuk, hittar du strax öster om Trelleborg. Här börjar Sverige! Ett populärt och välbesökt semester- och utflyktsmål.

Sveriges sydligaste udde, Smygehuk, är belägen öster om Trelleborg. Smygehuk är en flack sandudde som omges av steniga stränder. Längre söderut än såhär kan man inte komma, inte om man vill förbli torr om fötterna. Strax öster om udden ligger orten Smygehamn.

Knappt 2 mil från Bedinge GK ligger Trelleborg som är en liten trevlig havsstad. 

Se fler resmål

Nyfiken på fler svenska golfpaket?

Se fler av våra svenska golfpaket med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler golfpaket >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs