Skip to main content

Brasilien - Sao Paulo

BRASILIEN 3 November 


Brasilien har en speciell plats i Formel 1-historien och São Paulo är stolt värd för en av de mest älskade tävlingarna i mästerskapet. Interlagos-banan är platsen där förare möts av en tekniskt utmanande och omväxlande bana, som ger spännande racing och dramatiska omkörningar.

Tävlingen är känd för sin unika atmosfär och de passionerade fansen som fyller läktarna. Den brasilianska kärleken till motorsport är smittande och förarna får stöd från tusentals hejande åskådare längs banan.

Formel 1 i Brasilien är inte bara en tävling, det är en riktig racerilsfest. Staden São Paulo lever och andas racing under hela helgen, och de livliga festligheterna förvandlar tävlingen till en elektrisk upplevelse. Brasilien erbjuder också möjligheten att upptäcka den rika brasilianska kulturen och värmen hos det brasilianska folket. Det är en helg som hyllar racing, passion och glädje och som lockar fans från hela världen för att delta i denna spektakulära motorsportfest.

 

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs