Mallorca är ett av Europas största turistmål, årligen besöker cirka 15 miljoner turister ön - och det är lätt att förstå varför. Klimatet, naturen och kulturen gör att man aldrig riktigt blir färdig med Mallorca.

Har man en gång varit på Mallorca är det lätt att bli förälskad i ön. Just därför är det många turister som väljer att komma tillbaka år efter år.

Det är lätt att ta sig runt på Mallorca och de många små byarna i bergen tillsammans med utbudet av bland annat golf och ridning, gör att var och en kan skräddarsy sin egen resa. Aktiva såväl som kulturellt intresserade - eller både och.

I sydväst reser sig staden Palma upp i kontrast mot den natursköna ön. Palma är en mångkulturell stad, där det gamla blandas med det nya och med en hamn där fiskebåtar och lustjakter guppar sida vid sida. Från Palma kan man ta sig till Barcelona med båt, eller till syskonöarna i Balearerna - Ibiza, Menorca och Formentera.

I Palma erbjuder vi ett fräscht hotell med närhet till nöjen och strand, flera intressanta golfbanor samt bekvämligheten av att alla transfers är inkluderade.

Golf spelas på bra och underhållande golfbanor som Son Muntaner, Son Vida och Son Quint.