Skip to main content

Golfresor till Mallorca

Mallorca är ett av Europas största turistmål, årligen besöker cirka 15 miljoner turister ön - och det är lätt att förstå varför. Klimatet, naturen och kulturen gör att man aldrig riktigt blir färdig med Mallorca.

Mallorca - 4* Hotel Joan Miro

8 dagar från 13 175:-

Bekväm golfvecka på Mallis - I Palma erbjuder vi ett fräscht hotell med närhet till nöjen och strand och spel flera intressanta golfbanor. Strax sydväst om centrala Palma, i området Cala Major ligger trevliga Hotel Joan Miro i stadsmiljö. Hotellet har en modern lobby, solterrass, restaurang, bar, fräscha rum och en utomhuspool för soliga dagar. På kort promenadavstånd når ni ett tiotal restauranger och Cala Majors strand medan en taxi till Palma city med marina tar ca tio minuter. G...

Spela Golf på Mallorca

Har man en gång varit på Mallorca är det lätt att bli förälskad i ön. Just därför är det många turister som väljer att komma tillbaka år efter år.

Det är lätt att ta sig runt på Mallorca och de många små byarna i bergen tillsammans med utbudet av bland annat golf och ridning, gör att var och en kan skräddarsy sin egen resa. Aktiva såväl som kulturellt intresserade - eller både och.

I sydväst reser sig staden Palma upp i kontrast mot den natursköna ön. Palma är en mångkulturell stad, där det gamla blandas med det nya och med en hamn där fiskebåtar och lustjakter guppar sida vid sida. Från Palma kan man ta sig till Barcelona med båt, eller till syskonöarna i Balearerna - Ibiza, Menorca och Formentera.

I Palma erbjuder vi ett fräscht hotell med närhet till nöjen och strand, flera intressanta golfbanor samt bekvämligheten av att alla transfers är inkluderade.

Golf spelas på bra och underhållande golfbanor som Son Muntaner, Son Vida och Son Quint.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs