Skip to main content

Golf och gourmet i Danmark

När du spelar golf Danmark har du aldrig mer än några mil kusten. Njut av avkopplande golfupplevelser med naturen inom räckhåll. Gör dagsutflykter till idylliska byar och blomstrande trädgårdar. Bo bekvämt och skäm bort dig med ett SPA-besök eller en runda på golfbanan.

Golf spelar du på någon av de många förstklassiga banorna. Här finns gott om plats på banorna, havsnära greener och många banor med spel och sommargreener året om. Ett stort plus är att greenfee-avgifterna i Danmark är bland de lägsta i Europa.

I Danmark kan du dessutom njuta av mat i världsklass, bara i Köpenhamn kan du välja mellan hela 13 restauranger med stjärnor i världsberömda Michelinguiden.

Bornholm - Hotel Slægtsgården

3 dagar från 3 995:-

En given sommarfavorit - Välkomna till gemytliga Bornholm och den gästvänliga fiske- och sommarbyn Allinge-Sandvig på nordöstra delen av ön. Här kan ni avnjuta sommardagar i fantastisk miljö och natur i en by med över hundra års erfarenhet av turism. Njut av en kall dryck i hamnen, avsmaka rökeriets delikatesser och spela golf på två till tre av öns uppskattade golfbanor. Ni bor med detta paket på populära pensionatet Släktgården, en idylliskt korsvirkesgård i centrala Allinge med nä...

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs