Skip to main content

Costa Blanca - Campoamor lägenheter 30 dagar

Nu är bokningen öppen för aktuell säsong på Campoamor, Spaniens kanske mest uppskattade longstay-arrangemang. I år fortsätter succén med obegränsad golf under eftermiddagar på Campoamor.

Campoamors longstay innebär boende i förstklassiga lägenheter på 90-123 kvm och med balkonger på 8-22 kvm som alla är modernt inredda. Här finns internet och svenska tv-kanaler utan extra kostnad, gångavstånd till golfbana, livsmedelsbutik, restauranger och barer...och förstås våra trevliga svenska golfvärdar, Ulf och Grete som tillsammans har mer än 60 års erfaranget av golf, som större delen av vintern arrangerar tävlingar, bjuder in till grillfester och mycket annat.

Golfpaketet består av tio rundor på hemmabanan Campoamor och möjlighet att boka till utflykter.

Kontakta oss för pris inklusive flyg från er önskade avreseflygplats.  Vi hjälper er gärna med hyrbilsbokningen också om ni så önskar.

Campoamor lägenheter

Campoamor lägenheter

Här bor ni i nybyggda förstklassiga lägenheter (urb. Lomas Campoamor) två minuters bilväg eller 10-15 minuters promenad från Campoamors golfbana. Lägenheterna ägs och förvaltas av Real de Club Golf Campoamor och Hotel Campoamor som också svarar för all tänkbar service vid er Long Stay-vistelse.

Lägenheterna är mellan 90-123 kvm + balkong/er som är mellan 8-22 kvm, alla fördelade på minst tre rum och kök med två helkaklade badrum varav det ena med badkar, dubbla handfat, wc, bidé och det andra med dusch, wc och handfat. Alla sovrum har två sängar samt mycket bra garderobs- och förvaringsutrymmen.

Vardagsrum med direktkontakt till kök och balkong. Lägenheterna har antingen morgonsol med viss havsutsikt eller kvällssol med landskapsutsikt. Köken är rikligt utrustade med bland annat tre gasplattor, en elplatta, ugn, microvågsugn, diskmaskin, stor kyl med frysfack, brödrost, kaffebryggare, flera stekpannor, kastruller med mera.

Tvättmaskin intill kök med strykbräda och strykjärn. Rökning är inte tillåten i lägenheterna.
Inredning/inredningsdetaljerna kan variera i de olika lägenheterna, detta gäller även balkong och altaner.

I lägenheterna finns tillgång till internet, internationella och spanska tv-kanaler samt internationalla kanaler utan extra kostnad. Städning var sjätte dag med byte av sänglinne och handdukar. För Long Stay gästerna finns poolområde (ej uppvärmd) med solsängar.

Golf

Golf

Campoamor är något kuperad och har inslag av park/skogsbana med breda fairways och stora greener. Hålen är vackert utlagda (utan byggnader kring varje hål) i det naturliga landskapets böljande karaktär där man från vissa hål skymtar Medelhavet och andra hål med angränsande apelsin- och citronlundar. Banan kräver oavsett spelstandard en spelstrategi för en bra score, då placeringen av slagen är viktiga inför nästkommande men framförallt gör bra inspel oftast puttningen betydligt enklare då greenerna är stora och snabba med utmanande lutningar. Nedan följer en banpresentation med bilder från utslaget och greenen på respektive hål följt av en kort beskrivning av hålet (de hål som har tre bilder är dogleghål och mittbilderna här är tagna från ideal läget på utslaget för bästa inspelsvinkel). Campoamor har också valt att markera sina flaggplaceringar enligt följande; vit flagga = bakre delen av green, gul flagg = mitt på green, röd flagga = kort på green. Avståndsmarkeringar ute på banan anges med vit markering 200 m till framkant green, gul markering 150 meter till framkant green, blå markering 100 m till framkant green och röd markering 50 meter till framkant green.


Altorreal (utflykt/tillval), Banan är en halvprivat 18 håls mästerskapsbana som öppnade 1994. Altorreal har en kombination av kuperade och platta hål och flera av hålen har utsikt mot den fantastiska bergslandskapet som gör att spelarna ofta glömmer bort golfen och istället fattar tag i kameran för att föreviga besök på denna roliga, spännande men också utmanande bana som kräver lite tanke före slagen. Altorreal är designad av Dave Thomas, har en stor variation av träd inklusive oliver, johannesbröd och tallar. Det är noterbart för dess strategiska användning av vatten, som kommer in i bilden framför den 9 och 18 hålets greener. Detta är en utmanande bana för spelare på alla nivåer men framförallt en mycket rolig bana att spela.

Hyrbil/transfer


I paketet ingår en hyrbil, grupp C, 5-dörrars bil per par inkl. fria mil, full försäkring, extra förare, en tank bensin och ingen deposition. Med andra ord är det bara att tuta och köra.

Bilen hämtas och lämnas vid flygplatsen. Representant från hyrbilsbolaget möter er i ankomshallen och tar er med till er bil.

Se fler resmål

Nyfiken på ett annat resmål? 

Välj ett utav våra andra longstaypaket i Spanien

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs