Skip to main content

Costa Blanca - Campoamor lägenheter 30 dagar

Sol och bad på Costa Blanca 

Bokningarna för årets longstay-arrangemang på Campoamor i Spanien är nu öppna och inkluderar obegränsad golf under eftermiddagar.

Denna populära anläggning erbjuder boende i moderna, förstklassiga lägenheter med balkonger. I lägenheterna ingår internet utan extra kostnad. Du kan enkelt promenera till golfbanan, livsmedelsbutiker, restauranger och barer. Träffa svenska golfvärdarna Ulf och Grete som har mer än 60 års erfarenhet av golf och arrangerar tävlingar och grillfester under större delen av vintern.

Golfpaketet erbjuder tio rundor på hemmabanan Campoamor och du har möjlighet att boka utflykter.

Kontakta oss för pris inklusive flyg från er önskade avreseflygplats.  Vi hjälper er gärna med hyrbilsbokningen också om ni så önskar.

Campoamor lägenheter

Campoamor lägenheter

Om Lägenheterna

Du bor i nybyggda och förstklassiga lägenheter (i urb. Lomas Campoamor), som ligger två minuter bilväg eller en 10-15 minuters promenad från Campoamors golfbana. Lägenheterna är mellan 90-123 kvm stora och har vackra balkonger eller altaner med fantastisk utsikt. Alla lägenheter är fullt utrustade med sovrum, kök, vardagsrum och moderna badrum med mycket bra garderobs- och förvaringsutrymmen. Du kan förvänta dig bekvämligheter som tvättmaskin, diskmaskin och wifi.

Som longstay gäst får du tillgång till poolområdet för att svalka dig efter en lång dag med härlig golf.

Golf

Golf

Campoamor

Campoamor är en naturskön golfbana med generösa fairways och stora greener. Omgiven av Medelhavet och citruslundar kräver banan en väl genomtänkt spelstrategi, men belönar också spelare som lyckas placera sina slag rätt. De stora, snabba och lutande greenerna är banans stolthet och gör det viktigt att få in ett bra inspel.

Hyrbil/transfer

Till detta paket rekommenderra vi en hyrbil 

Bilen hämtas och lämnas vid flygplatsen. Representant från hyrbilsbolaget möter er i ankomshallen och tar er med till er bil.

Kontakta oss för offert 

Se fler resmål

Nyfiken på ett annat resmål? 

Välj ett utav våra andra longstaypaket i Spanien

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs