Skip to main content

Japan - Suzuka

Japan 7 April


Tekniskt Utmanande och Kulturellt Berikande, Formel 1 i Japan är en av de mest efterlängtade tävlingarna i världsmästerskapet, och Suzuka-banan är hjärtat av evenemanget. Beläget nära Nagoya, erbjuder Suzuka en tekniskt utmanande och mångsidig bana som testar förarnas färdigheter till det yttersta.

Suzuka Circuit är känt för sina unika sektioner, slingrar sig genom vackra landskap och erbjuder en kombination av snabba kurvor och långa raka sträckor, vilket ger spännande racing och dramatiska omkörningar.

Utöver racingens spänning erbjuder F1 i Japan också en kulturellt berikande upplevelse. Landet har en lång historia och en rik kultur, och Suzuka är en perfekt möjlighet för besökare att utforska den traditionella japanska gästfriheten, maten och kulturen.

Den japanska publiken är passionerad och stöttar entusiastiskt sina favoritförare. Formel 1 i Japan är mer än bara en tävling; det är en upplevelse som sammanför racingens skönhet med landets unika charm.

Blandningen av Formel-1 späning, anrik japansk kultur och traditionel mat. Gör detta till en unik dröm väl värd att förverkliga!

 

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs