Skip to main content

Murcia - 4* Tryp Rincon 1 vecka

Stadspuls med mer än bara golfen 

Stadsliv, gastronomi, nöjen, kultur, historia och shopping. Murcia är som en enda stor golfresort med gigantiskt utbud och underhållande golfbanan Altorreal endast en kvarts färd från hotellet. Ni bor centralt på fräscht hotell och inkluderat är all transfer samt golfbil på samtliga 5 förbokade golfrundor. Murcia är en helt fantastisk mysig upplevelse som ger er mer än bara trevlig golf.

JUST NU! Prissänkt 1 000 kr!
 

Boende

Boende

Mitt i smeten

Beläget mitt i staden nära katedralen, stadshuset, muséum, restauranger, butiker och caféer är TRYP Murcia Rincón de Pepe en perfekt utgångspunkt för att utforska den vackra staden Murcia. Hotellet har 144 moderna och rymliga rum som alla är väl utrustade och har WiFi, luftkonditionering, kassaskåp och minibar. Tre restauranger och ett frukostrum serverar rätter från morgon till kväll. På hotellet finns dessutom ett casino och en sportbar på nedre plan.

Parkering

Parkering finns i bevakat garage nära hotellet och ingår utan extra kostnad om ni har hyrbil i ert paket.

Golf

Golf

Altorreal

Altorreal är en utomordentlig golfbana, designad av Dave Thomas, belägen några kilometer utanför Murcia. Här spelar den vane golfaren gladeligen flera varv då variationen på layouten är stor och det går definitivt inte bara rakt fram. Ni kommer stöta på lika många smått kuperade hål som flacka hål och en hel del vatten står i vägen mellan er och greenerna, framförallt märks det på hål 9 och 18. Med andra ord kommer det taktiska sinnet att sättas på prov då och då. Vi anser att Altorreal är en bana som utmanar de spelare som har ett lågt hcp men att spelare med högre hcp kommer att trivas och glädjas av en runda eller flera på Altorreal. Till er runda ingår nu alltid golfbil men banan är möjlig att promenera runt. Vi kan också rekommendera den mycket prisvärda lunchen som med fördel avnjuts på klubbhusets härlig solterras.

El Valle

El Valle är en tuffare uppgift för del flesta golfare i jämförelse med exempelvis Mar Menor. Här gäller det att vara vän med sin driver eller spela ett säkrare kort. Håll er på fairway och undvik en allt för grov slice eller hook. Wastearea kantar de relativt tajta fairways runt banan. Eftersom det är Mr Nicklaus som skapat banan är det en varierande design som möter er, med strategiskt placerade bunkrar. Banan har en del lutningar och en del kan säkerligen föredra golfbil på El Valle, framförallt varma dagar. Efter rundan kan en kall dryck och en välsmakande hamburgesa med fördel avnjutas vid klubbhustes terrass. Från Mar Menor är det ca tjugo minuters körtid. Europatourkvalbanan El Valle rekommenderas varmt.

La Torre

La Torre är den kortaste av Jack Nicklausbanorna och mäter enbart 5403 meter från vit tee. Det betyder dock inte att den garanterat är den enklaste. Spelar ni från vit tee krävs ett planerat och genomtänkt slag för perfektion. Sex av hålen kantas av vatten och de flesta hål av storslagna bunkrar. Taktik och teknik är ledord att ta med sig till La Torre som inte bör missas. Avståndet är ca tjugo minuters bilfärd.

Hacienda Riquelme

Hacienda Riquelme böljar fram på Costa Calidas slätter med sin mycket breda fairways, sjöar och utmanande greener. Just greenerna kanske kommer vara det mest bestående minnet eller menet efter er runda här då de är eleverade och för vissa irriterande men för alla utmanande och ondulerande. Hacienda bör dock vara en mycket trevlig upplevelse oavsett din erfarenhet på golfbanan. Långslående spelare kan utmana och alla spelare kan ta sig fram med ett strategiskt spel mot green men vi flaggar också för att låta bli de väldigt djupa bunkrarna. Ja, Hacienda Riquelme är en utmanande, unik och rolig golfbana och uppfattas säkerligen en hel del efter dagsformen på den som håller i klubborna. Golfbil är inget måste om man inte har medicinska skäl eller besöker banan under de mer varma månaderna maj, september och oktober. Körtid från Mar Menor är ca tjugo minuter.

Hyrbil/transfer

Hyrbil/Transfer

I detta paket finns möjlighet till privat flygplatstransfer mellan Alicantes flygplats och boendet. Chaufför möter er i ankomshallen på Alicantes flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen. Detsamma gäller för transfer mellan golfbanor och hotell. 

Önskar ni istället hyrbil tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

 

Om resmålet

Pribelönad golf och storstadspuls

Söker du efter en härlig golfupplevelse i en magnifik kombination av storstadspuls, lovprisad golf, och idealiskt väder? I Costa Calidas metropol, Murcia, med nästan en halv miljon invånare kommer ni ta med er minnen för livet. Staden grundades av morerna redan på 800-talet vilket gör att staden erbjuder en historia som är värd att utforska, där stadskärnan domineras av den ståtliga katedralen. Här hittar ni klassiska turismstråk och har en halvtimme till turistorterna på kusten, men ni kan även få uppleva ett mer autentiskt och äkta Spanien. Här finns gott om restauranger som serverar genuina spanska medelhavsrätter och ett flertal lokala marknader med stor chans för att fynda. Man njuter verkligen av det avslappnade tempot och de humana priserna ger ytterligare mervärde till vistelsen i Murcia.

Fräscht boende

Här får ni njuta av boende på det fräscha hotellet Rincon de Pepe. Hotellet erbjuder förstklassig service och bra komfort med centralt utgångsläge i denna stad fylld av historia och genuina spanska stråk. Från hotellet har ni några få steg till stadens stora utbud av shopping, kultur, nöjen och restauranger. Detta är en destination som är perfekt för er som vill spela golf på bra banor men som även vill uppleva mycket mer och kunna njuta av det genuina Spanien under er semester.

Golf utan regn

Att Murcia dessutom räknas som en av de torraste platserna i Europa med mindre än 400 millimeter regn och mer än 300 soldagar per år gör området extra attraktivt som golfdestination under höst, vinter och vår. Golf spelar ni på underhållande och välrenommerade Altorreal GC bara några få kilometer från stadens centrum, en bana man gladeligen spelar om och om igen. Fri golf ingår under fem dagar med förbokade starttider.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Fler Resmål

Nyfiken på fler veckoresor?

Se fler av våra veckoresor med bra boenden och fantastiska golfbanor i Spanien

Se fler veckoresor >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs