Skip to main content

Rom - 4* Parco de Medici

En storfavorit för weekendresenären

På oslagbart läge i en av Europas vackraste huvudstäder, Rom, ligger Parco de Medici som en oas för soltörstande golfare. Ett fåtal minuters transfer tar er till de båda flygplatserna Fiumicino och Ciampino och med taxi eller hotellets shuttle är ni i centrala Rom på enbart en halvtimme. Med andra ord en perfekt kombination om ni vill blanda högklassig golf med ett stort utbud av kultur, shopping, historia, nöjen och gastronomi under er semester. Vid hotellet ligger 27-håls parkbanan bestående av en utmananande mästerskapsbana och en något mer förlåtande 9-hålsbana. En kombination som ger något för alla golfare oavsett erfarenhet.

Detta paket exkluderar flygresa och transfer men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.

Boende

Boende

Italiensk touch

På Parco de Medici bor ni i moderna och ljusa rum med en italiensk touch. All rum är inredda med allt vad man kan begära av ett högklassigt 4* hotell. På området finns fyra trevliga restauranger med olika inriktning men lokala italienska rätter av hög klass är givet att prova, här finns också fyra barer med avkopplande atomosfär samt en fitnessclub för er som vill hålla igång.

Shuttle till Rom

Hotellet erbjuder en shuttlebuss både till centrala Rom och till flygplatserna (mot kostnad). Till centrum tar transferna eller en taxi 25 - 30 minuter och till flygplatserna 15 minuter oavsett vilken ni flyger till/från.

Golf

Golf

Parco de Medici Golf Course

Parco de Medici Golf Course består av en utmanande 18-håls mästerskapsbana av parkkarraktär med strategiskt placerade bunkrar och en hel del vatten att ta sig förbi. Greenerna är av det större slaget och är ofta svagt ondulerande och snabba. Banan utmanar de med lite lägre hcp som vill attackera och passar de med lite högre hcp lika bra då det går att spela säkert på öppna fairways och de stora greenerna. Den intilliggande 9-hålsbanan är kortare men även den kräver en hel del teknik och strategiskt spel.   

Transfer

Transfer

I detta paket rekomenderar vi att ni tar taxi ifrån flygplatsen men det finns möjlighet till privat flygplatstransfer mellan flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Alicantes flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs