Skip to main content

Golfresor till Tjeckien

Böljande böhmiska landskap, perfekta greener, oförglömlig atmosfär och varierande svårighet är något av det som Tjeckien har att erbjuda när det kommer till golf. Vi har olika grundpaket att bygga på, du kan till exempel bo i Prag och spela på kringliggande banor om du vill ha tillgång till storstadens nöjen och utbud, eller så kan du bo på direkt på en golfklubb för att fokusera på golfen. 

Prag ligger på båda sidor om floden Moldau. Staden är en av Europas bäst bevarade gamla städer och det andas historia i varje kvarter. Det sägs att det är en av världens vackraste städer.

Det finns restauranger överallt. Ju närmare centrum desto dyrare.  Ett mellanmål på en uteservering och chans att titta på folklivet är den del av en Pragvistelse.

Prag - 3***Petr

4 dagar från 4 975:-

Bekvämt weekendpaket med kultur, gastronomi & Europatourbana - Gemytliga Prag är inte bara kultur, pilsner och nöjen utan här finns också ett antal intressanta golfbanor att upptäcka. Med vårt Pragpaket med Hotel Petr får Ni spela två centrala guldkorn och vi inkluderar privat transporter med chaufför till och från flygplats och golfbanor. Boendet är centralt med promenadavstånd till en hel del restauranger, caféer, butiker och nöjen. Till Karlsbron tar det ca femton minuter att pro...Läs mer >>

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs