Skip to main content

Gloria Sports Arena

Högsta kvalité!

Gloria Sports Arena i Belek är ett sportkomplex med ett flertal utomhus- och inomhuspooler. Här finns också ett flertal restauranger. Ifall ni önskar absolut högsta klass på ert läger så är detta en anläggning som kommer ta er med storm. Här finns verkligen allt ni kan tänka er och lite till. För simträning finns både 50 meters utomhus- och inomhusbassänger. Bägge är tempererade.

 

Boende

Gloria Sports Arena erbjuder hotellrum som med luftkonditionering, värdeskåp, minibar och platt-TV med pay-per-view-kanaler. Badrummen är utrustade med badkar eller dusch, hårtork och badrockar.

Gloria Idrottsanläggning erbjuder ett brett utbud av träningsfaciliteter. Efter träning kan ni koppla av med en massage eller i bastun.

I hotellets restaurang serveras ett stort utbud av mat som täcker en idrottares näringsbehov.

Centrala Belek ligger 650 meter från anläggningen. Antalyas flygplats ligger 32 km bort.
 

Bassänger

OLYMPIC POOL

Utomhus olympisk pool med tio banor är byggd enligt FINA-standard, utrustad med Omega Timing Systems och reläbrytningsdetektering, reaktionstidsmätning och OSB11-startblock.

INOMHUSPOOL

Inomhusbanan med fem banor är utrustad med Omega Timing Systems och reläbrytningdetektering, reaktionstidmätning och OSB11 startblock.

REHABILITATIONPOOL

Utomhusrehabiliteringspoolen erbjuder en trestegs (1, 1,2 och 1,4 meter) mikrovågmiljö för särskild rehabilitering och träning.

Utöver träningsmöjligheter finns ett modernt idrottsmedicin- och prestationscenter för lag och enskilda idrottare från alla nivåer oavsett sport.

Vårt erfarna team av idrottsforskare, idrottsfysioterapeuter, idrottsutövare och idrottsmassörer utbildades av de främsta institutionerna i Turkiet, Europa och USA. GSA Sports Medicine & Performance Center ger alla idrottare ett brett utbud av sportmedicin, sportfysioterapi och diagnostik för prestanda för att analysera och optimera nuvarande prestationsnivå.
 

Destination

Belek är en turistort som ligger vid den turkiska Medelhavskusten, bara en halvtimme ifrån storstaden Antalya. Med sina fantastiska långa och vita stränder ligger Belek inbäddat bland höga tallträd och väldoftande eukalyptusträd, som ett litet paradis avskilt från omvärlden. Tack vare sin mångfald och sitt centrala läge så är Belek en perfekt bas ifall man vill kombinera shopping i storstaden med ett träningsläger utan att för den delen ge upp solandet och badandet.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs