Skip to main content

Nina och Bosses golfparadis

Så här skriver dem om deras resa till Algarve:

"Så är vi här igen, på vårt "oktobernäste". Med engagemang av förträffliga Here We Go i Höllviken, har vi bästa golfresan- igen! Vi spelar på vackra Palmares och/eller andra banor med bra utgångstider. Det fixar HWG. Vi bor bekvämt på lägenhetshotellet Marina Club, med perfekt läge till allting. Från vår altan, har vi vacker utsikt över poolen och marinan och Lagos stad. Härifrån njuter vi av värmen och solnedgången. Närmare november kan det bli svalt i utomhuspoolen. Då går vi in till inomhuspoolen, bastun och kanske tränar lite gratis på gymmet. Nämnde vi att vi får städat varje dag? Receptionen är bemannad dygnet om, med serviceinriktad personal. Det är inte för inte vi återkommer till detta paradis!"

- Nina och Bosse Forsberg

Om resmålet

Om resmålet

Algarve

Algarve är en lång kustremsa som ligger i södra Portugal med den perfekta blandningen av bad, sol och golf. Tack vare det varma klimatet håller golfbanorna öppet året runt. Vilamoura är ett världsberömt resmål bland golfare världen över med en mängd högklassiga golfbanor. 

Se fler resmål

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs