Skip to main content

Nerja

Vackra Solkusten!

I Nerja på spanska solkusten kan vi erbjuda boende i lägenheter som ligger precis intill friidrottsarenan.
Arenan är godkänd för internationella tävlingar och kan erbjuda alla typer av friidrottsgrenar plus ett bra gym och simhall. De nyanlagda löparbanorna håller OS-standard.
För ett friidrottsläger är förutsättningarna optimala. Nerja har i många år varit en klassiker hos den svenska friidrottseliten. Både svenska profiler och dominerande klubbar har haft sin vinter- och vårträning här sedan 80-talet.
 

Boende

apartamento6 (13)

Bild: Tourist Apartments Las Rosas de Capistrano

Utrustade lägenheter

Lägenheter för fyra-åtta personer. Fullt utrustat kök ifall man själv önskar att ordna maten. Precis intill lägenheterna finns en supermarket. På området finns också en härlig utomhuspool.
 

Destination

Spansk pärla

Nerja är en riktig pärla längs den spanska kusten. Ungefär 1 timme från Malaga når ni denna charmiga andalusiska stad i en av Europas mest klimatsäkra delar, Costa del Sol. Här dominerar vitslammade husväggar, palmer och blomstergrupper tillsammans med vacker natur och dramatiska berg som når ända ner till stranden och vattnet. På gångavstånd når ni inte bara de centrala delarna av staden med sina resturanger och mysiga gränder, utan även stranden som inbjuder till svalkande dopp om solen blir för varm.

Träning

Estadio Deportivo E. Lopez Cuenca

På friidrottsarenan Estadio Deportivo E. Lopez Cuenca som ligger på bekvämt gångavstånd (37m) från hotellet finns material att låna.

På arenan finns också ett välutrustat gym att tillgå.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs