Skip to main content

Nicosia

Klimatsäkra Cypern! 

GSP Allegra på Cypern är en unik kombination av boende och träningsanläggning. Många grupper uppskattar att ha nära till träningsanläggningen och närmare än så här kommer man inte. De utmärkta bekvämligheterna, det praktiska läget och de högteknologiska faciliteterna - inklusive ett anpassningsbart konferensrum - bidrar till Allegras popularitet. Träningsbanorna är försedda med ett professionellt gummimaterial som överensstämmer helt med IAAF-klass 1-specifikationer.

Boende


Bild: Allegra.

Nyinredda rum

De nyinredda rummen på Allegra är rymliga med modern inredning av högsta kvalitet. Alla rum har stora fönster med utsikt över stadion och inkluderar höghastighetsinternet, tillgång till plattskärms-TV med 77 satellitkanaler, AC och ett stort kylskåp. Rummen har gott om garderobsutrymme och ett inbyggt skrivbord med sittplatser och badrum. För chefer eller tränare erbjuder Allegra enskilda rum, alla med eget badrum. Dessa smakfullt inredda rum har en extrabred enkelsäng, generöst garderobsutrymme och ett inbyggt skrivbord. Här finns också en vardagsrumsdel - med bekväm tresitssoffa, två fåtöljer och ett soffbord. Alla måltider förbereds och tillagas av en professionell kock i restaurangen, alltid med särskilt fokus på näringsvärde och säsongsbetonade lokala produkter.

Potential för konferens

Allegra har ett välutrustad konferensrum för teammöten, strategisessioner eller presentationer. Omklädningsrummen är luftkonditionerade och här finns personliga skåp och säkra förvaringsmöjligheter för material. Ett nybyggt internationellt standardiserat fysioterapi- och behandlingscenter finns också på anläggningen.

Dessutom erbjuder Allegra:
• Flerspråkig personal för information och daglig hjälp
• Läkarrådgivning 24 timmar
• Tvättservice (dagligen utom helg och helgdagar)
• Extra förvaring för utrustning
• Flygplatstransfer för personer och grupper
 

Destination

Sol året om

GSP Allegra ligger i södra utkanten av Nicosia – Cyperns största stad med mer än 200 000 invånare. Nicosia är även Cyperns ekonomiska, politiska och kulturella centrum och här hittar man ett stort utbud av affärer och restauranger. Nicosia är den enda staden i världen som är delad av tvång, men det går alldeles utmärkt att gå över gränsen vid Ledra Street och strosa omkring i norra Nicosia. Cypern är ett solsäkert resmål med härliga stränder och erbjuder mycket att både se och göra. Här kan du njuta av ett av Medelhavets bästa klimat med runt 340 soldagar per år.

Mer om Cypern

Cypern är den tredje största ön i Medelhavet och räknas egentligen geografiskt till Asien, men politiskt oftast till Europa. Ön är den tredje största ön i Medelhavet och ligger i dess östra del strax utanför Turkiet. FN definierar Cypern som ett västasiatiskt land. Huvudstad och största stad är Nicosia. Cypern är uppdelat i sex distrikt/regioner som heter samma som distriktshuvudstäderna: Famagusta, Kyrenia, Larnaca, Limassol,

Nicosia och Paphos kontrolleras av republiken Cypern på den södra sidan, medans Famagusta och Kyrenia ligger inom områden som kontrolleras av Nordcypern. Den demilitariserade zonen, så kallade ”gröna linjen” går rakt genom huvudstaden Nicosia. Internationella flygplatser finns i Paphos och i Larnaca. Ön välkomnar ca 3 miljoner turister varje år och de flesta turisterna kommer från Storbritannien, Tyskland, Skandinavien, Ryssland och Israel. Cyperns blomstrande huvudstad, Nicosia, har ett historiskt välbevarat centrum omgivet av moderna kommersiella och industriella distrikt, shoppingområden och lugna bostadsområden.

Valuta: Euro

Transport

Flygtid till Larnaca: Cirka 4 timmar
Flygplatstransfer: Cirka 30 minuter
 

Träning

Allegra GSP Sport Center

Allegra är en integrerad del av GSP-friidrotts- och fotbollsstadionkomplexet och drar nytta av direkt tillgång till hela utbudet av sportträningsanläggningar som finns på plats.

 Allegra ligger på cirka 130 meters höjd och erbjuder en utmärkt bas för prestationsläger och lågsäsong eller träning före tävling.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs