Skip to main content

Costa Almeria - 4* Valle del Este med halvpension & obegränsad golf

Obegränsad golf & halvpension

Valle del Este är troligen vårt mest prisvärda paket innehållande halvpension. Här får ni uppleva den absoluta sydostkusten nära Almeria där klimatet är optimalt för både apelsinodlingar och golfare. 18 underhållande hål direkt utanför hotellet, härligt poolområde, inomhuspool, bra priser i serveringen och en diger halvpensionsbuffé är att vänta. Vill ni ha mycket golf under veckan och spela i behagligt mikroklimat är Valle del Este ert val.

 

 

Boendet

Boendet

En oas för alla golfare 

Valle del Este Hotel är en lyxig destination belägen i hjärtat av Almeria. Med spektakulär utsikt över golfbanan erbjuder hotellet en oas av avkoppling och elegans. Moderna bekvämligheter, god mat och golfbana i världsklass gör Valle del Este till den perfekta platsen för en minnesvärd vistelse.

Golf

Golf

Obegränsad golf? 

För den som är riktigt sugen på att spela så mycket golf som möjligt finns det möjlighet att lägga till obegränsad golf. 

Valle del Este

Valle del Este, en bana med ökenlik karaktär. Här har bandesignern José Canales Gálvez ritat en skapelse som kräver spelstrategi och planering för en score på handicap. Det gäller i första hand att planera redan innan utslaget och då banan inte är så lång kan drivern få vila sig på de flesta av hålen. Banan invigdes 2002 och är alltid lika rolig och utmanande att spela, här kommer ni också minnas de runda utslagsplatserna, de vackra men så kostsamma vattenhindren och de så oförlåtande ravinerna. Banan avslutas med en halvö-green som ibland kostar några slag extra. Banan som har par 71 mäter korta men ej så lätta 5402 meter från gul tee och 4801 meter från röd tee.

Desert Springs

Desert Springs, mest känd som Europas enda ökenbana. Här har designern Peter McEvoy skapat en grön utmaning som invigdes 2001. När helst man besöker och spelar banan blir man alltid förvånad över att banan kan vara så grön. Nymålad? Längs de olika hålen träffar vi också troligen på Europas störst antal olika kaktusar där många av arterna är lågväxande och har blommor som gör spelarna förstummade. Banan är lättgången och vi rekommenderar att man går banan för bästa upplevelse både var som avser golfen och naturupplevelsen. Banan spelas relativt kort och mäter endast ca 5700 meter från gul tee och drygt 5100 meter från röd tee. Banan som avslutas med ett inspel på 18:e där publiken i den trevliga Crocodile restaurangen har god överblick över spelarnas inspels och puttningsskicklighet på banans kanske mest utmanande green.

Hyrbil/transfer

Hyrbil

Till Valle Del Este Här rekommenderar vi en hyrbil

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Är ni en grupp på 8 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil.

Be oss om en offert vid intresse.

Om resmålet

 

Spaniens bästa klimat, sex rundor golf och halvpension på Costa Almeria!

Vill du spela golf på din semester, men inte prioritera bort sol och vackra kustremsor, så är Costa de Almería i Andalusien ett perfekt val för dig. 4* Valle del Este är antagligen vår mest prisvärda destination om ni söker ett golfpaket till Spanien med halvpension inkluderat. Detta fräscha hotell på Costa Almeria har arton underhållande golfhål som närmsta granne, bra övningsområden och SPA med fritt inträde. Förutom spel på hemmabanan inkluderar vi populära grannen Desert Springs, en grönskande ökenbana belägen en kvart från hotellet.

Bästa klimatet

Bilresan hit från flygplatsen i Alicante tar cirka två timmar och ni kommer så långt söderut det är möjligt på fastlandet. Att det odlas mängder av apelsiner och tomater i omgivningarna intygar att ni anlänt till bästa möjliga klimat. Här erbjuds ett solsäkert klimat, långsträckta och breda stränder och närhet till den charmiga provinshuvudstaden Almería, som erbjuder historiska sevärdheter och ett rikt utbud av genuina tapasrestauranger, shopping och kultur. Det är lätt att ta en paus i golfen för shopping och en dos äkta andalusisk atmosfär. Ni kan även passa på att ta en dagsutflykt till Granada och se den ståtliga borgen Alhambra.

 

 

Se fler resmål

Nyfiken på fler veckoresor?

Se fler av våra veckoresor med bra boenden och fantastiska golfbanor i Spanien

Se fler veckoresor >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs