Skip to main content

Lissabon - Konferenspaket med SPA

Natursköna Penha Longa

Lissabonområdets förstklassiga golfanläggning Penha Longa vid Sintra bergens fot erbjuder full bekvämlighet, hög service och närhet till både storstaden Lissabon, stränder och kvällsnöjen med mängder av restauranger, barer och ett kasino i Estoril/Cascais.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

Hotellet ligger inbäddat i en bedårande natur som skapar en lugn oas i den i övrigt ganska händelserika omgivningen. Hotellets byggnad har en diger historia som tillflyktsort för portugisiska kungligheter och utländska dignitärer. Numera rymmer byggnaden ett förstklassigt hotell med konferensmöjligheter, all tänkbar service, pooler, SPA, gym, flera restauranger med allt från portugisiska delikatesser, barbecue och sushi.

SPA-avdelningen Spaet har nio behandlingsrum och två relaxavdelningar. I trädgården finns en jacuzzi, en kontrastpool och ett tre meter högt vattenfall. Inom denna oas ryms också en utav Europas bästa golfbanor, Atlantic course.  

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs