Skip to main content

Albufeira- 5* Rafael Atlantico

Femstjärnigt boende, fantastisk natur och magisk golf

Om du är ute efter ett lyxigt men ändå prisvärt boende på Algarve kusten är detta något för dig. Förutom att du får boende på en lyxig resort får du chansen att spela på tre fantastisk banor med shuttle mellan hotell och banor. Ett måste om du ska besöka Algarvekusten.  

Boende

Boende

Kavlité, service och strandnära

Här bor du på ett rymligt 5-stjärnigt hotell som är kända för sin goda service. Närheten till tre högkvalitativa banor med shuttleservice gör detta oslagbart!  

Rummen på Rafael Atlantico är bekväma och lyxigt inredda, med moderna faciliteter för att garantera en avkopplande vistelse. Alla rum har stora och bekväma sängar, luftkonditionering, platt-TV, minibar och gratis Wi-Fi. Det finns också en stor balkong eller terrass där du kan njuta av utsikten över trädgården eller havet. Badrummen är moderna och rymliga, med mjuka handdukar och lyxiga toalettartiklar. 

Hotellet erbjuder också fantastisk mat och dryck, avkopplande spa-behandlingar och en vacker poolområde. 

Golf

Golf

Salgados GC 

En golfbana för golfspelare som föredrar naturen, för dem som respekterar marken och som vill dela unika och magiska stunder. Detta är ett skydd för olika fågelarter, varav vissa är utrotningshotade. Golfbanan erbjuder golfspelare en unik upplevelse med imponerande utsikt över havet samtidigt som de njuter av ett unikt fågelliv. Vi rekommenderar att man går runt på banan, eftersom den är enkel, vacker och nästan alltid platt.

Morgado 

Morgado Golf Course ligger i en dal i det inre av Algarve, mellan Portimão och Monchique, och är en utmaning både för amatörer som precis har börjat spela och för erfarna golfspelare som vill sätta sin teknik på prov. Detta är en par 73-bana, men dess längd dämpas av fairwaysens generösa bredd. Du kan dock straffas om dina mindre lyckade slag råkar hamna i någon av de bunkrar som finns utspridda på banan.

 

Alamos 

Trots sin relativt korta längd är Álamos golfbana ett utmanande test för alla golfare. Med en fantastisk utsikt över Monchiquebergen, sjöar och jordbruksmark får man här en känsla av att vara långt från allting. Banan är kortare än Morgado Golf Course (Par 71), men den har alla nödvändiga egenskaper för att uppfylla förväntningarna hos den mest krävande golfaren. Denna bana är inte bara ett test av dina golfkunskaper, utan visar tydligt att människan och naturen kan mötas i harmoni.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs