Skip to main content

Golfweekend med mycket spel på få dagar

Unna dig en skön golfweekend på någon av våra noga utvalda golfdestinationer som passar för en kortare resa. Vi anpassar arrangemangen efter era önskemål. Lissabon, Costa Blanca, Prag och Dublin är populära resmål. Välj och boka din golfweekend här!

 

Spanien

Golfweekend till Spanien - Spanien är klassisk golfmark och här finns goda flygförbindelser vilket ger bra möjligheter till golfweekends. Kusterna C...

Portugal - Lissabon

Golfweekend till Portugal - Portugal erbjuder två riktigt trevliga områden för golfresor. Lissabonområdet med mängder av sevärdheter, golfhotell med...

Irland

Golfweekend till Irland - Vackra Irland och spännande Dublin bjuder in till underhållande golf, välsmakande whisky, god öl och trivsam stämmning. Ru...

Skottland

Golfresa till Skottland på en golfweekend. Spela golf på välkända St Andrews Golf och spela på utmärkta linksbanor. Boka golfweekend med Here We Go idag!

Tjeckien

Golfweekend i Tjeckien - Tjeckien bjuder in till prisvärda weekendresor med både kultur, historia, prisvärd shopping och inte minst bra golf...

Sverige

Golfweekend i Sverige - Vi har plockat fram en del guldkorn i Sveriges avlånga land men i södra Sverige är golfsäsongen igång i stort sett året om...

Italien

Golfweekend i Italien - I Italien erbjuder vi weekendresor till historiska Rom, till vackra landskap utanför Milano och till natursköna Iseo. Njut a...

Danmark

Golfweekend i Danmark - Vår granne Danmark bjuder in till hygge och trevlig golf under sommarhalvåret. Med våra paket kan ni upptäcka den härliga ön...

Polen

Golfweekend i Polen - Prisvärda Polen bjuder in till riktigt bra golf söder om historiska Gdansk. Natursköna omgivningar, billig mat och dryck, bra...

Tyskland

Golfweekend i Tyskland - Kombinera en weekend med upplevelser, billig shopping och bra oupptäckt golf i Tyskland. Ta bilen över bron eller båten frå...

Upptäck fantastiska golfweekends

Vill du kombinera din passion för golf med en avkopplande och underhållande weekend? Då är en golfweekend hos oss det perfekta valet för dig. Vårt sortiment innehåller härliga resor till några av världens mest eftertraktade golfdestinationer, inklusive Spanien, Skottland, Irland, Portugal, Sverige och Tjeckien.

Med våra golfweekends får du möjligheten att golfa på förstklassiga banor, bo på komfortabla hotell med spa och bara njuta till fullo av en oförglömlig golfupplevelse.

Golfweekends i hela Europa

Golfweekends med två till fyra nätters hotell och golf varje dag. Vi på Here We Go har massor av alternativ och valmöjligheter för din golfweekend. Läs igenom vårt breda urval och hitta även golfpaket som kan tilltala dig och dina behov. Gör en förfrågan så löser vi din nästa golfweekend.

Spanien: En golfweekend i solen

Spanien är känt för sina fantastiska golfbanor och behagliga klimat, vilket gör det till ett populärt resmål för golfare. Vår golfweekend i Spanien ger dig möjligheten att golfa på utvalda golfbanor i underbara omgivningar. Ta vara på solen, de vita stränderna och det rika utbudet av kulturella och spännande upplevelser.

Skottland: Hemlandet för golf

Skottland är utan tvekan en drömdestination för alla golfare. Det är hemlandet för golf och erbjuder några av världens mest berömda golfbanor, inklusive Old Course i St Andrews.

St Andrews är bland annat världens första och äldsta golfbana och är ett mycket populärt golfresmål. På en golfweekend till Skottland hittar du möjlighet att golfa på anrika linksbanor och uppleva den unika atmosfären som omger landskapet.

Irland: En golfweekend på den gröna ön

I Irland hittar du otroliga landskap och en mjuk atmosfär. En golfweekend i Irland ger dig möjligheten att golfa på natursköna golfbanor och utforska den keltiska kulturen. Upplev den otroliga gästfriheten och njut av det irländska folket, maten och varför inte en eller två Guinness när det finns tid?

Portugal: En golfweekend med sol och hav

Portugal är ett fantastiskt resmål för en golfweekend med sina vackra stränder, gröna natur och utmärkta golfbanor. Här bor du bekvämt på hotell eller resort och får golfa i solen. Upplev hela det portugisiska köket med sina läckra rätter samt olika, utsökta viner. Våra golfweekends i Portugal kombinerar golf, avkoppling och kultur för en minnesvärd upplevelse.

Tjeckien: En golfweekend i historisk miljö

Tjeckien är ett spännande resmål för en golfweekend. Här kan du spela golf i historiska omgivningar med slott och vackra byggnader som kuliss. I Tjeckien finns utmärkta golfbanor och en unik blandning av historia, kultur och avkoppling.

Sverige: En golfweekend nära naturen

Vårt är känt för sina vackra landskap och har även golfbanor i världsklass. Våra golfweekends tar dig till några av de mest spektakulära golfbanorna i landet. Njut av svensk natur i söder med frisk luft och en avslappnade atmosfär medan du spelar golf i Sveriges bästa omgivningar.

Bekväma hotell

Våra golfweekends erbjuder inte bara fantastisk golf, utan även bekvämt boende på utvalda hotell. Vi har noggrant valt hotell med golfbanorna utanför dörren för att göra din vistelse så smidig och bekväm som möjligt.

Du kommer att få en härlig och avkopplande vistelse på våra hotell, där du kan njuta av bekväma dubbelrum, utmärkt service, närhet till golfbanan och en atmosfär som är perfekt för golfare.

Spännande golf för alla nivåer

När det gäller att välja golfbana kan du vara säker på att vi erbjuder de bästa möjliga alternativen. Våra golfweekends inkluderar tillgång till riktigt bra golfbanor som passar både erfarna golfare och de som är nya inom sporten. Oavsett om du vill spela på en golfbana i Portugal, Skottland eller någon annanstans, så finns det garanterat en golfweekend som passar dina behov.

Golfweekend för dig

Vi på Here We Go vill skapa den bästa upplevelsen för din golfweekend. Boka din weekend på två, tre eller fyra dagar. Weekendresor med så mycket golf så möjligt på kort tid.

Våra golfweekends är mer än bara golf. På många av våra hotell och resort finns spa-anläggningar där du kan koppla av och njuta av olika behandlingar efter en dag på golfbanan. Dessutom bjuder restaurangerna på god mat och dryck för att du ska få en komplett och härlig upplevelse.

Res iväg en helg till södra Europas bästa golfbanor i Spanien, Portugal eller Italien med sol året runt. Upplev storstadsgolf i Prag eller Rom, eller varför inte kombinera golf med publivet i Skottland, Irland eller Danmark?

Vi är flexibla och kan skapa en golfweekend efter dina önskemål. Med lång erfarenhet inom golfresor har vi med åren etablerat en nära förbindelse med samarbetspartners som tillåter oss att skräddarsy din golfresa.

Boka din golfweekend hos oss!

Boka din golfweekend hos Sveriges bästa sportresor-arrangör och se fram emot dagar fyllda med golf, avkoppling och njutning. Vill du golfa i Spanien, Skottland, Irland, Portugal, Sverige, Tjeckien eller andra delar av Europa så har vi den perfekta resan för dig.

Kontakta oss för att få mer information eller för att boka din golfresa direkt. Välkommen till en golfweekend utöver det vanliga med Here We Go!

FAQ

Hur lång är en golfweekend?

En golfweekend är vanligtvis mellan 2–4 dygn.

Vad krävs för att spela golf i Spanien?

Det krävs ett officiellt hcp för att golfa i Spanien. Men det går även bra med svenskt golf-id.

Vad kostar en golfweekend?

Priset på en golfweekend varierar beroende på var du åker och vad som ingår i resan. Vi erbjuder möjlighet att skräddarsy din golfweekend så att den blir efter önskad budget.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs