Skip to main content

Paphos

Klimatsäkra Cypern!

Paphos är Cyperns äldsta stad och ligger på den grekcypriotiska sidan. Staden är uppdelad i två delar, Pano Paphos och Kato Paphos. I Pano Paphos hittar ni spännande shopping i de många butikerna. I Kato Paphos upptäcker ni de många historiska byggnaderna samt en pittoresk fiskehamn och en lång strandpromenad. På huvudgatan finns många restauranger, kaféer och barer om ni önskar lite omväxling från hotellets mat.

Med en liten promenad från hotellet når ni Yeroskipou Sport Centre där er träning är förlagd. Poolen har olympiska mått, tio banor och är uppvärmd till 27°C. Dessutom hittar ni fina terrängspår för löpning i anslutning till hotellet. Paphos och Cypern är utan tvekan en ideal plats att förlägga ert träningsläger på!

Boende

Ni bor på ett stort nyrenoverat (2010) hotellkomplex vid stranden som erbjuder aktiviteter för stora som små.

Destination

Paphos på sydvästra Cypern är väldigt charmigt. Här är det inga problem att varva avkoppling vid stranden med promenader bland små restauranger och kulturskatter från antiken.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs