Skip to main content

Spanien- Barcelona

Barcelona 23 Juni 2024

Barcelona i Spanien är hemmet för en klassisk Formel 1-tävling som lockar motorsportfans från hela världen. Circuit de Barcelona-Catalunya är banan där förare möter en tekniskt krävande utmaning i en vacker omgivning.

Banans variation av kurvor och långa raka sträckor kräver en balans mellan snabbhet och precision från förarna. Den spanska Grand Prix-tävlingen blir en provkörning för bilarna och en testplats för nya uppgraderingar.

Formel 1 i Barcelona erbjuder också en möjlighet att njuta av den rika spanska kulturen och gastronomin. Staden är känd för sin konst, arkitektur och livliga atmosfär, vilket ger besökare en unik och minnesvärd upplevelse.

Tribunerna är fyllda av passionerade fans som skapar en härlig atmosfär längs banan. Formel 1 i Barcelona är en tävlingsdestination med en rik motorsporthistoria och en plats där spänning och glädje kombineras för en oförglömlig racingupplevelse.

Kontakta oss för detaljer>>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs