Skip to main content

Here We Go Open - Ryder Cup Format

HERE WE GO OPEN I RYDER CUP FORMAT!

Vi på Here We Go är stolta och glada att kunna välkomna er till er alldeles egna Ryder Cup-upplevelse. Vi hoppas såklart att ni ser fram emot att skapa minnen för livet tillsammans med oss. Ta chansen att tävla mot kompisarna eller ett annat sällskap i en av de roligaste tävlingsformerna i golfvärlden. Utöver det ingår även boende, frukost och 2 rättersmiddag på mysiga Palm Tree BW Signature Collection Hotel. 

Boende

Palm Tree BW Signature Collection Hotel ★★★

Ni bor på helt nyrenoverade Palm Tree BW Signature Collection Hotel i hjärtat av Palmernas stad Trelleborg. Smakfullt inredda rum med wifi, tv och andra bekvämligheter. Varje rum har helt nya och ljust kaklade badrum. Hotell har satsat på miljön där det är möjligt och har bl.a. lagt in nya mattor som tillverkats av återvunnet plast från havet. Hotellet har lounge och konferensrum. Här har ni nära till allt. Ett steg från hotellet och ni är ute på gågatan. Nära till mysiga butiker och stans restauranger. Här kommer ni att trivas!

Flygplats 28 km Stranden 2 km
Golfbanan 5 km Närmsta affär 50 m
Närmsta stad 0 m Gym Nej
Utomhuspool Nej Inomhuspool Nej
Balkong Nej Wifi Ja
Flygplats 28 km
Stranden 2 km
Golfbanan 5 km
Närmsta affär 50 m
Närmsta stad 0 m
Gym Nej
Utomhuspool Nej
Inomhuspool Nej
Balkong Nej
Wifi Ja

Golf

Trelleborg GK

Trelleborgsbanan smälter in i naturen och visar respekt för alla dess invånare – från stora fågelflockar till sällsynta orkidéer. Banområdet ger genom sina rara växter och sitt delvis unika fågelliv en stark naturupplevelse. Från samtliga hål är havet synligt och det är en fantastisk vy med horisonten i fjärran och båtarna som seglar ut och in i Trelleborgs Hamn. 

Antal hål 18 hål, par 71 Boende avstånd 5 km
HCP-krav 54 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Ja
Korthål Nej Restaurang Ja
Tegelberga GK

I ett böljande landskap där dödissjöarna och kuperingen utgör naturliga hinder breder en fantastisk golfbana ut sig. Krävande på sitt sätt, men landskapet och banan tillsammans bäddar för en fulländad golfupplevelse. Landskapet och bansträckningen gör att varje hål har sin egen unika karaktär. Tegelberga GK är år 2023 utsedd till EM-bana där Europas bästa golfare kommer att göra upp om individuella Dam-EM.

Antal hål 18 hål, par 71 Boende avstånd 15 km
HCP-krav 54 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Ja
Korthål Ja Restaurang Ja

Söderslätt GK

En mycket trevlig bana som rankas som en av Sveriges 45 bästa banor. På Söderslätts golfbana kommer du finna en varierad golf med fina fairways som belönar längre slag och mottagliga greener för de som vill spela mer på precision. Inför din runda har du tillgång till ett träningsområde med driving range, putting & chipping green samt en korthålsbana. Skulle du vilja fylla på bollförrådet finns det en shop med fullsortiment som har allt du kan tänkas behövas. Kom ihåg att stanna till på den fantastiska restaurangen innan eller efter er runda!  

Antal hål 18 hål, par 71 Boende avstånd 18 km
HCP-krav 54 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Ja
Korthål Ja Restaurang J

Bedinge GK

En mysig och gemytlig bana som aldrig gör dig besviken. Eftersom banan ligger på sandjord kan du förvänta dig bra kvalité på fairways och greener oavsett väder och rusk. En av Sveriges absolut mysigaste golfklubbar där vem som helst känner sig som hemma.

Antal hål 18 hål, par 71 Boende avstånd 19 km
HCP-krav 54 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Ja
Korthål Nej Restaurang Ja

   


Tävlingsformat

Here We Go Open i Ryder Cup format  

 

Två lag om åtta möts i tre tävlingsformer. Foursome, bästboll och singel. I sann Ryder Cup anda är det alltid matchspel som gäller där respektive lag samlar ihop poäng varje dag. Vid slutet av helgen koras ena laget som segrare och får därmed ta hem den ärofyllda Here We Go-pokalen. 

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs