Skip to main content

Costa del Sol - Estepona

Här bor ni mitt i kustens kanske mest gemytliga ort, Estepona. Med kort gångaavstånd till Gamla stan, den breda långa stranden med strandpromenad och marinan. Besök den lokala marknaden, koppla av på ett av stadens alla kafé på något av de mysiga torgen eller ta en lunch tapaslunch med lokalborna. Estepona är fantastiskt och mer äkta Spanskt än de större turistorterna österut på kusten. Direkt kring lägenheterna finns service som apotek, livsmedelsbutiker och flertalet restauranger. För er som spelar golf finns golfpaket att köpa till med spel på fler banor i omgivningarna. Med er fullt försäkrade hyrbil som ingår i paketet kan ni enkelt göra utflykter till exempelvis Marbellas Gamla stad, Hemmingways Ronda, Gibraltar med shopping eller det som kallas ”lilla Barcelona” och är kustens huvudstad Malaga.

Paketet är bokningsbart under månaderna April, Maj, Oktober , December och Januari. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att ta fram ett paket inklusive flyg från er önskade avreseflygplats.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Boende

Boende

Boende sker i lägenheter belägna i centrala Estepona bara 150 meter från stranden och några hundra meter från en utav de större shopping- och restauranggatorna som ligger i anslutning till Esteponas Gamla Stan.

Alla lägenheterna har fullt utrustade kök inklusive diskmaskin och tvättmaskin, har ett sovrum (två sovrum mot tillägg), badrum, vardagsrum med tv där internationella kanaler finns att se och fritt Wifi. Hårtork och kassaskåp finns i alla lägenheter. En balkong med plats för 3 – 4 personer ligger i anslutning till vardagsrummet och en mindre balkong i anslutning till sovrummet. Städning och byte av sänglinnen sker varje vecka.

Den lilla receptionen finns på nedre botten och här möter Maria och Rafael er vid ankomst. Receptionen är öppen vissa timmar på dygnet men telefonnummer till de båda lägenhetsvärdarna kommer med era resehandlingar om ni skulle behöva hjälp med något.

Utanför boendet finns goda möjligheter att parkera utan kostnad. Dels är det kostnadsfritt på gatorna som går runt kvarteret och ett par hundra meter från boendet finns en större kostnadsfri parkeringsplats. Vill man ha en privat garageplats kan det bokas till.

På torget nedanför era lägenheter ligger café, tapasbar och restaurang och i närheten livsbutiker och apotek.

Hyrbil/transfer

I detta longstaypaket ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs