Skip to main content

Malmö - Citypaket

Två nätter på centrala Malmö Good Morning Hotell samt 2 rundor golf på Malmö banorna Sofiedals GK och Malmö Burlöv GK. Malmös stora utbud av shopping, barer & pubar och restauranger inom gångavstånd samt en tur till Danmark med tåg eller bil hur smidigt som helst!

Översikt

Stadsliv

Detta paketet erbjuder möjligheten att utforska Malmö och spela trevliga närliggande banor, till en bra prisvärd peng. Promenera 5 minuter och ni har ett av Malmös största shoppingcenter och parker.

Golf i Malmö

Golfen i detta paket spelas på lokala parkbanorna Malmö Burlöv GK och Sofiedals GK. Båda anläggningar nås lätt med egen bil. hyrbil eller taxi. 

Hotell

Prisvärt hotell för den moderna resenären!

Good Morning Hotel Malmö erbjuder ett effektivt boende med god kvalitet för den moderna resenären.  WiFi finns på rummen och stor rejäl  frukost ingår såklart.  Centralt beläget så på några minuters promenad  är vi i absoluta  Malmö centrum med digert utbud av shopping, pubar, barer och restauranger. 
 

Golf

Malmö City Golf

Detta paker unnehåller 2 styck central Malmö golfbanor. 

Malmö Burlöv GK erbjuder en rätt så öppen parkbana på 27 hål aaldeles i närhet till Malmö stad. Tre likvärdiga 9-hålsslingor som varje dag varieras till spel på en 18- och en 9-hålsslinga. Greenerna på Malmö Burlöv Golfklubb får alltid mycket beröm.
Golfbanan är öppen för spel hela året. 

Sofiedals GK ligger i de södra delarna i Malmö. Banan är av typ parkbana med 18 hål och par på 72 slag. På anläggningen finns även en korthålsbana, drivingrange, ovningsgreen samt ett större träningsområde,Klubbhus med omklädningsrum, shop samt uthyrning av golfbilar, vagnar och klubbor. Det finns även en bra restaurang samt ett cafe. 

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil/transfer 

I paket priset ingår inte hyrbil eller transfer. 
Kontakta oss med det behov ni har och vi hjälper er boka den bästa lösningen. 

Falsterbo Kurgård Hotel & Konferens är beläget 20km syd om Malmö.
Så har ni inte egen bil och anländer till Köpenhamn, Malmö eller Sturup så är ofta en hyrbil att rekomendera. 

För större grupper kan en storbil taxi transfer bli ett prisvärt smidigt alternativ. 

Kontakta oss med era önskemål vid er förfrågan och bokning

Flera resmål

NYFIKEN PÅ FLER RESMÅL?

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs