Skip to main content

Malmö

Prisvärt Malmöpaket!

Två nätter på Malmö Good Morning Hotell samt två rundor golf på Malmö banorna Sofiedals GK och Malmö Burlöv GK. Malmös stora utbud av shopping, barer & pubar och restauranger inom gångavstånd! Varför inte se mer av Skåne när ni ändå är här? 

Boende

Boende

Prisvärt hotell för den moderna resenären!

Good Morning Hotel Malmö erbjuder ett effektivt boende med god kvalitet för den moderna resenären. WiFi finns på rummen och stor rejäl frukost ingår såklart. Centralt beläget så på några minuters promenad är vi i absoluta Malmö centrum med digert utbud av shopping, pubar, barer och restauranger. 
 

Golf

Golf

Malmö City Golf

Detta paker innehåller två centrala Malmö golfbanor. 

Malmö Burlöv GK

Här är en rätt så öppen parkbana på 27 hål alldeles i närheten av Malmö stad. Tre likvärdiga 9-hålsslingor som varje dag varieras till spel på en 18- och en 9-bana. Greenerna på Malmö Burlöv Golfklubb får alltid mycket beröm. Golfbanan är öppen för spel hela året. 

Sofiedals GK

Golfbanan ligger i de södra delarna i Malmö. Banan är av typ parkbana med 18 hål och par på 72 slag. På anläggningen finns en korthålsbana, drivingrange, övningsgreen samt ett större träningsområde och klubbhus med omklädningsrum. Här finns även en shop där man kan hyra golfbilar, vagnar och klubbor. Det finns en bra restaurang med fik.

Hyrbil/transfer

Hyrbil/transfer 

I paket priset ingår inte hyrbil eller transfer. 
Kontakta oss med det behov ni har och vi hjälper er boka den bästa lösningen. 

För större grupper kan en storbil taxi transfer bli ett prisvärt smidigt alternativ till hyrbil.

Kontakta oss med era önskemål vid er förfrågan och bokning

Om resmålet

Om resmålet

Stadsliv

Detta paketet erbjuder möjligheten att utforska Malmö och spela trevliga närliggande banor, till en bra prisvärd peng. 

Malmö ligger alldeles vid havet, med en lång sandstrand som ligger nästan mitt i staden, detta gör Malmö till en härlig sommarstad. Känd som “Parkernas stad” med sina många grönskande parker perfekt för sommarens picknickar och kubbspel. Här arrangeras flera festivaler av hög internationell standard varje år.  

Den som är shoppingsugen kommer inte att bli besviken i Malmö. Vare sig man väljer att strosa längs shoppingstråken i centrala Malmö, eller beger sig ut till det enorma köpcentret Emporia strax utanför staden, så är utbudet stort och varierande. 

Efter en lång dag med golf och shopping kan det vara härligt med något gott att äta och dricka. Malmö har fler pubar och restauranger per capita än någon annanstans i Sverige så här är garanterat något för alla smaker.

Golf i Malmö

Golfen i detta paket spelas på lokala parkbanorna Malmö Burlöv GK och Sofiedals GK. Båda anläggningar nås lätt med egen bil, hyrbil eller taxi. 

Se fler resmål

Nyfiken på andra resmål?

Se fler av våra svenska golfpaket med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler resmål >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs