Skip to main content

Torremolinos

Läger på Solkusten!

Torremolinos är känt för sitt behagliga klimat, vackra stränder och ett stort utbud av aktiviteter. Kort transfer från Málaga bidrar till destinationens popularitet.
Här bor ni på 4* hotell med närhet till stadens utbud av shopping, kaféer och restauranger. Träningen sker på den nyligen renoverade sportanläggningen. Här går alla grenar att utföra, exklusive slägga.
Torremolinos är en utmärkt lägerdestination med goda möjligheter till lågprisflyg från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.
 

Boende


Bild: Hotell Griego Mar.

Centralt Hotell

Här erbjuds gratis WiFi, ett fitnesscenter samt en solterrass med en utomhuspool och solstolar.

De luftkonditionerade rummen på Marconfort Griego har klinkergolv och egen balkong. I alla rum finns en satellit-tv, ett värdeskåp och ett eget badrum. Hotellets bufférestaurang serverar internationella rätter, och här finns även en bar. 

Hotellet har ett tv-rum, ett spelrum och ett bibliotek med internationella böcker. Det finns även en souvenirbutik.

Äventyrsbadet Aqualand ligger bara 800 meter från Marconfort Griego. Hotellet är lätt att nå från motorväg A7, och du kan köra till Málagas flygplats på bara 12 minuter.

Destination

Pionären Torremolinos

Torremolinos är den äldsta turistorten på populära Costa del Sol. Här njuter du av breda och långsträckta sandstränder och ett solsäkert klimat. Dessutom har du nära till storstaden Málaga som lockar med shopping, kultur och historiska byggnader. Det var i Torremolinos som turismen på Costa del Sol hade sin början. Längs med den sju kilometer långa strandpromenaden samsas flanörer, joggare och semesterfirare. Här njuter både lokalbefolkningen och tillfälliga besökare av den fina stranden och den avslappnade atmosfären.

Genuin fiskeby

I det gamla fiskeläget La Carihuela råder fortfarande spansk stämning och här ligger små butiker och restauranger tätt i gränderna. Här kan du festa loss på aptitretande tapas eller läckra fisk- och skaldjursrätter.
Från Torremolinos har du bara en dryg mil till provinshuvudstaden Málaga och dit tar du dig enkelt och snabbt med pendeltåg. I Málaga möts du av härlig spansk stadsmiljö med gågator, exklusiv shopping och många historiska byggnader. Här kan du besöka Picassos födelsehus och det moriska palatset Alcazaba.

Upptäck Andalusien

Om du lämnar kusten för en dag finns mycket intressant att upptäcka i Andalusien. Till exempel den spektakulära staden Ronda som delas i två delar av en djup ravin. Andalusien rymmer också en lång rad kulturskatter såsom moskén i Córdoba och borgen Alhambra i Granada.
 

Träning

Patronate Municipal de Deportes de Torremolimnos

Vi tränar på arenan Patronate Municipal de Deportes de Torremolimnos (1100m från hotellet). På arenan finns: stav- höjd och längdhopp/trestegsgropar, löpning och kast (ej slägga).

Möjligheter till terränglöpning finns i parken Park Pinar de los Manantiales som ligger i anslutning till arenan.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs