Skip to main content

Prag - Weekendresa inklusive flyg

Prisvärda Prag! 

Att resa till Prag är som att landa i en vacker historiebok. Karlsbron, judiska kvarteren och Gamla stan är klassiska motiv och allt finns inom promenadavstånd. I Prag är det populärt att promenera bland alla krokiga smågator och historiska broar. En av de viktigaste saker att göra i Prag är att unna sig en riktigt god tjeckisk öl och då helst på någon av stadens otaliga ölstugor.

Destination

Prag är en stad som har präglats av sin historia och som nu utgör en symbol för det moderna Centraleuropa. Det är lätt att bli kär i staden och att upptäcka sina egna små hemligheter.

I staden bor det idag runt 1,2 miljoner människor, i hela Tjeckien bor det runt 10,3 miljoner.

GSM-nätet är väl utbyggt i Prag och de flesta svenska mobiler fungerar bra. Kolla upp dina villkor med din operatör om du är orolig.

Flygplatsen ligger några mil utanför men trafikeras av en flygbuss. 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs