Skip to main content

Salou - Hotel Belvedere

Spel på härliga Infinitum, fd Lumine!

Vi reser till gemytliga Salou beläget cirka en timme söder om Barcelona. Boende på gångavstånd till stort utbud restauranger, shopping och nöjen. Vi spelar såklart mästerskapabanan på Infinitum samt ytterligare högklassiska golfbanor. Halvpension och 3 dagars obegränsad golf ingår.

 

 

Boende

Boende

Underbara Salou

Belvedere är ett 3* hotell med bra läge i trevliga orten Salou på Spanska Costa Daurada ca en timmes resa från Barcelona flygplats. Här bor ni 700 meter från den fina stranden och inom promenadavstånd till restauranger, butiker och nöjen i Salou. Nästan granne med hotellet ligger nöjesparkerna PortAventura Word och Ferrari Land samt den mycket uppskattade och högt aktade golfanläggningen Infinitum, fd Lumine. Halvpension och fri golf ingår i detta paket. Fri transfer ingår också vid bokning av 4 personer eller fler.

Golf

Golf

Stort urval av golfbanor

I detta paket ingår obegränsad golf i 3 heldagsgreenfeepaket fördelat på 1 x 18 hål på Infinitum samt 2 x18 hålsrundor på någon av banorna Bonmont, Costa Dorada, Aigusverds, Graiera eller Panoramica.
Anläggningen på Infinitum erbjuder 3 golfbanor av högsta klass varav mästerskapsbanan Hills är något mer känd än systerbanorna Lakes och Ruins. Förutom just Infinitum rekommenderar vi spel på främst Bonmont och Costa Dorada GC.

Hyrbil/transfer

Hyrbil/Transfer

I detta paket finns möjlighet att lägga till flygplatstransfer mellan Barcelona flygplats och hotellet. 

Önskar ni istället hyrbil ordnar vi givetvis detta och skickar offert. Be oss om information när ni gör er förfrågan. 

Om resmålet

Costa Daurada

Costa Daurada finner vi söder om Barcelona och vi reser till underbart charmiga staden Salou.
Här njuter vi av härliga sandstränder och spelar golf på de högklassiga golfbanorna på Infinitum Golf Club samt ett flertal andra trevliga golfbanor som Bonmont, Costa Dorada, Graiera, med flera.

Hotell

Urvalet av hotell i Salou är mycket brett och standarden är hög med såväl familjevänliga hotell som hotell med en mer utpräglad vuxenatmosfär. Vi har valt Hotel Belvedere som erbjuder både frukost samt middag i våra veckopaket. Paketen inkluderar även obegränsad golf med hela 3 heldagsgreenfee under er vistelse. 

Nära Barcelona

Costa Daurada har dessutom Barcelona nära intill, det är drygt en timmes resa med tåg och cirka en och en halv timme att resa med bil från Salou. Barcelona är en oerhört spännande och populär stad tack vare sitt stora utbud av sevärdheter och restauranger av högsta klass.
För den historieintreserade finns möjligheter att besöka den antika staden Tarragona (världsarv) som ligger cirka 10 minuter från Infinitum Golf Club. Ett besök till härligt pittoreska Cambrils Marina med dess många restauranger och promenadstråk  är också att rekomendera.

Vinregion 

Infinitum ligger dessutom i en stor vinregion och här har ni möjlighet att smaka på några av de finaste vinerna i världen.
Varför inte avrunda er dag med en vinprovning?

Se fler golfweekends

Nyfiken på fler weekendresor?

Se fler av våra golfweekends med bra boenden och fantastiska golfbanor i Spanien

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs