Skip to main content

Hamburg - Konferenspaket med fotboll

Nära till Hamburg! 

Hamburg är Tysklands näst största stad och är belägen i norra delen av landet utmed floden Elbe. Staden är landets viktigaste hamnstad men även ett kulturellt och ekonomiskt centrum för hela nordvästra Tyskland. Här erbjuds ett varierat utbud av nöjen. Här finns många restauranger, klubbar, kaféer och inte minst fantastisk fotboll med Hamburger HSV, stadens stolthet. Hamburger SV har blivit tyska mästare sex gånger (senast 1983) och är det enda lag som spelat samtliga säsonger av Bundesliga sedan starten 1963. Laget var i slutet av 1970-talet och början av 1980-talet bland de bästa lagen i Europa med bland annat seger i Europacupen för mästarlag 1983. Hemmamatcherna spelas på Volkspark Arena.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

Hamburgs uteliv har sitt centrum kring Reeperbahn där du kan vandra i Beatles fotspår, och besöka samma ställen som de brukade gå till under sin tid i Hamburg på 1960-talet. På Reeperbahn hittar man även flera teatrar och musikaler. Under sommartid rekommenderas restaurangerna och kaféerna vid sjön Alster starkt.

I Hamburgs centrum hittar ni dessutom ett rikligt utbud av butiker och gallerior. Inom kläder och mode finns det ett stort antal butiker, allt från stora kedjor till exklusiva märkesbutiker.

HAMBURG

Hamburg är Tysklands näst största stad, belägen i landets norra del, och staden är mycket viktig för landet, bland annat på grund av den stora hamnen. Hamburg är även ett viktigt ekonomiskt såväl som kulturellt centrum. Här bor cirka 1,8 miljoner människor (eller 3 miljoner om man räknar med förorterna). Språket som talas är tyska, men det går ofta bra att kommunicera med invånarna på engelska. Eftersom Tyskland är ett populärt turistland är de flesta vana vid turister. Valutan i Hamburg (Tyskland) är precis som i många andra europeiska länder euro.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs