Skip to main content

Murcia - La Torre 1 vecka

Drömvecka i Alicante

Murcia har mycket att erbjuda för alla golfälskare med sina 300 soldagar om året är Murcia en perfekt destination för friluftsaktiviteter. Bo på La Torre Golf resort som påminner om en liten spansk by med allt du kan behöva. Efter en runa golf kan du njuta av ett dopp i en av de 16 olika poolerna eller av en bit mat på någon av de sju restaurangerna med olika gastronomiska upplevelser. 

Boende

Boende

La Torre Golf Resort

Njut av sju behagliga nätter i en rymlig 2-rumslägenhet som fyra personer kan dela på. Varje lägenhet har privat balkong eller terrass med utsikt över trädgården eller golfbanan. Området påminner om en mindre spansk by med pooler, tennis, padelbanor och affärer. Stranden ligger ca 20 minuter bort. Det femstjärniga hotellet DoubleTree by Hilton La Torre ligger i samma område och här kan du få tillgång till spa, bastu, jacuzzi och gym. Njut av en simtur på spa områdets inomhusbassäng eller i någon av utomhuspoolerna med en bar alldeles intill. 

Golf

Golf

Hacienda Riquelme

Denna prisbelönta mästerskapsbana är en smart strukturerad 18-håls parkbana i links-stil där inget hål är det andra likt. Här utmanas golfspelarna av böljande fairways och djupa bunkrar. Banan har dramatiska och slumpartade höjdskillnader, vilket skiljer banan från andra banor i området. Bunkrarna är robusta upp till tre meter djupa med ojämna kanter, vilket framhäver banans robusta natur. 

La Torre

Golfbanan La Torre ör en av de mest imponerande golfbanorna i Spanien. 18-hålsbanan erbjuder en utmanande och varierande golfupplevelse och har en imponerande design med stora bunkrar, sjöar och välskötta fairways. Här erbjuds träningsmöjligheter för golfare på alla nivåer. 

El Valle

Golfbanan har utformats av golflegenden Jack Nicklaus som efter sin segerrika spelarkarriär blev en av världens bästa banarkitekter. El Valle är en av de sex golfbanorna som ingår i JAck Nicklaus Golf Trail i Murcia. Golfbanan är vackert inbäddad i skydd av bergen och erbjuder utmaningar för golfare på alla nivåer. Banan är även känd för att vara väl underhållen med perfekt gräs och enastående bunkrar. Här finns ett stort utbud av faciliteter för både golfare och icke-golfare. Njut av den stora poolen, tennisbanorna och spa-anläggningen för avkoppling efter en dag på banan. 

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket rekommenderas bokning av hyrbil. Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och mängden bagage och golfbagar. 

För 1-2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/ Seat Ibiza eller liknande

För 3-4 personer bokas en 5-dörrars Renault Kangoo/ Citroen Berlingo eller liknande

För 5-6 personer bokas en 5-dörrars Mercedes Vito/ Nissan Primaster eller liknande

För 7 personer eller fler bokas två hyrbilar. 

Om hyrbil ej önskas kan vi hjälpa er att boka transfer till och från flygplatsen. 

Om resmålet

Murcia 

Murcia är en region och stad i södra Spanien med en rik historia och kultur. Regionens huvudstad med samma namn har en härlig medelhavs charm med en imponerande katedral, vackra torg och ett livligt nattliv. En av Murcias populära turistattraktioner är dess fantastiska stränder. Regionen har en lång kustlinje med kristallklart vatten och fina sandständer. Området är även känt för sina imponerande golfbanor, som tillexempel Hacienda Riquelme och La torre Golf. För dem som är intresserade av kultur och historia erbjuder regionen en mängd historiska monument och byggnader, inklusive slott, kyrkor och arkeologiska platser som ger en inblick i regionens mångfacetterade historia. 

Se fler resmål

Nyfiken på fler veckoresor?

Se fler av våra veckoresor med bra boenden och fantastiska golfbanor i Spanien

Se fler veckoresor >>

 

 

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs