Skip to main content

Teneriffa- 4* Vincci Tenerife Golf

För den frusne resenären 

Ett klimatsmart val på ön med ständig vår. Fly regn och rusk i vinter för värme och väl underhållna golfbanor på södra Teneriffa. Med detta paket bor ni på moderna Hotel Vincci Tenerife Golf ca 15 minuters transfer från flygplatsen och spelar golf på närbelägna 27-håls banan Golf del Sur och Amarilla som varit värd för Europatouren. På hotellet vaknar ni till Atlantens bris och de fantastiska vyerna och framåt eftermiddagen kopplar ni med fördel av vid poolområdet som är beläget på en klippavsats ut mot havet. I den lilla närbelägna byn Los Abrigos kan ni i lugn och ro njuta av nyfångad fisk eller kanske bara förfriskningar på någon utav restaurangerna som sägs vara bland de bästa på ön när det kommer till skaldjur och fiskrätter.

Söker Ni mer fart och fläkt framåt kvällen, shopping eller sandstränderna i Playa de las Americas/Los Cristianos så tar ni er hit på cirka femton minuters taxifärd.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Golf

Golf

Golf del Sur

Golf del Sur är en välkänd golfbana som varit värd för flera större golftävlingar genom åren. Med sina 27 hål är del Sur snyggt indelad i tre banor och igenkänningsdrag är den svarta vulkansanden som färgar bunkrar, många vattenhinder och vida fairways som kantas av palmträd och kaktusbuskar. Hela området kring banan är egentligen en enda stor oas av växter av oändligt många olika slag.

Amarilla

Amarilla är en bana som efter öppnadet 1989 snabbt blev en bana för Europatouren. Arkitekt Donald Steel har skapat denna pärla med fantastiska vyer över Atlanten. Banan karaktiseras av långa par 4:or och korta par 3:or och är en ganska tuff utmaning för medelgolfaren.

Hotell

Hotell

Vid Atlantens klippor

Beläget en kort resa från flygplatsen "Teneriffa South" direkt vid klipporna mot Atlanten, bara ett par minuters taxi från Golf del Sur och Amarilla Golf. Hotellet är modernt och stilrent inrett med ljusa rum som alla har luftkonditionering, mini-bar, satellit tv, kassaskåp och tillgång till internet.

Bara minuter från drömgolfen

Från hotellet har Ni ca 2 minuters taxi till Golf del Sur och ca 5 minuter till Amarilla Golf.
Vill Ni ta Er in till Los Cristianos gör Ni det enkelt med taxi på ca 15 minuter. Från närbelägna Los Abrigos går också lokalbuss 470 och 483 in till Los Cristianos.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs