Skip to main content

Golfresor till Cypern

Upptäck ö-pärlan Cypern med ständigt bra golfklimat oavsett höst, vinter eller vår. Här finner ni högklassiga golfhotell och all inclusive alternativ belägna med bedårande havsustikt. I Paphos och i Larnaca finns ett brett utbud av nöjen, restauranger och shopping och här är det öppet året om. Golf spelar ni på riktigt bra golfbanor längs sydkusten. Välj Cypern för er nästa golfresa om ni vill ha garanterad värme och valuta för pengarna.

Cypern - 5* Aphrodite Hills

8 dagar från 11 950:-

En lyxig golfvecka på den solrika ön Cypern - Lyxiga, eleganta och natursköna golfanläggningen Aphrodite Hills bjuder in till en värmande och aktiv vecka på den Cypriotiska sydkusten. Här bor ni med havet och golfbanan som närmsta granne i en avkopplande miljö. Spela härlig golf, besök gymmet, ta en tennismatch och avsluta dagen med spa och häng vid poolen. Är man på shoppinghumör, vill botanisera bland mysiga restauranger eller söker kvällsnöjen så ligger historiska och vackra stad...

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs