Skip to main content

Golfresor till Almeria

Här i det sydöstra hörnet av Spanien lyser solen allra mest och regndagar är ytterst sällsynta. Golfen i Costa Almeria är perfekt när som helst på året.

Costa Almeria - 4* Valle del Este

8 dagar från 7 995:-

Obegränsad golf & halvpension - Valle del Este är troligen vårt mest prisvärda paket innehållande halvpension. Här får ni uppleva den absoluta sydostkusten nära Almeria där klimatet är optimalt för både apelsinodlingar och golfare. 18 underhållande hål direkt utanför hotellet, härligt poolområde, inomhuspool, bra priser i serveringen och en diger halvpensionsbuffé är att vänta. Vill ni ha mycket golf under veckan och spela i behagligt mikroklimat är Valle del Este ert val...

Spela golf i Almeria

För dig som inte vill prioritera bort sol och bad är en golfresa till Costa Almeria i Andalusien ett perfekt val.

Bilresan hit från flygplatsen i Alicante tar cirka två timmar och ni kommer så långt söderut det är möjligt på fastlandet. Att det odlas mängder av apelsiner och tomater i omgivningarna intygar att ni anlänt till bästa möjliga klimat.

Med hyrbil kan ni med fördel ta en utflykt till angenäma Almeria som erbjuder historiska sevärdheter och ett rikt utbud av genuina tapasrestauranger, shopping och kultur. 

Avkopplingen blir total oavsett om du befinner dig på en av de fantastiska golfbanorna längs Medelhavets kust eller om du svalkar dig i vattnet mellan stunderna i solen. 

Valle del Este på Costa Almeria är en fulländad Golf Resort med en utmanande, omväxlande och spektakulär bana som närmsta granne. Här har bandesignern José Canales Gálvez ritat en skapelse som kräver spelstrategi och planering för en score på handicap.

Desert Springs, mest känd som Europas enda ökenbana. Här har designern Peter McEvoy skapat en grön utmaning som invigdes 2001.

 

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs