Skip to main content

Golfresor till Skottland

I Skottland hittar vi klubbar med traditioner som går långt tillbaka i tiden. Skottland har en golftradition som inte finns någon annanstans och uppskattar du whiskey, ska du förstås passa på att njuta av den ädla drycken i ett gammalt klubbhus efter att ha spelat någon av mästerskapsbanorna. Banor som St Andrews, Turnberry och Troon har de flesta hört talas om men Skottland erbjuder även ett stort antal andra banor som är värda ett besök.

St Andrews - Bell Craigh House, 4 dagar.

St Andrews Golf är en av världens äldsta och mest kända golfbanor. Res till ”The home of golf”. Boka prisvärt golfpaket till St Andrews Golf idag!

4 dagar från 7 995:- Läs mer »

Edinburgh - 4* Dalmahoy Hotel & Country Club, 4 dagar.

En kortare avstickare till golfens hemland - Dalmahoy Hotel & Country Club är det bekväma paketet i golfens förlovade land. Strax söder om flygplat...

3 dagar från 9 995:- Läs mer »

Craigielaw Golf Club & Lodge

Craigielaw Golf Club & Lodge - East Lothian är ett av Skottlands mest pittoreska län, belägen endast 30 min bort från Edinburgh, Skottlands huvudsta...

3 dagar från 8 995:- Läs mer »

Prestwick - 4* Carlton Hotel, 4 dagar.

Upplev den ursprungliga golfen - Prestwick i Ayrshire på Skottlands västra kust är klassisk golfmark. Här är banorna i topptrim, orterna lika äkta,...

5 dagar från 9 995:- Läs mer »

Golfresor till Skottland - upptäck golfens hemland

Skottland är hemlandet för golf och en destination som varje golfentusiast borde besöka åtminstone en gång i livet. Här finns flera populära golfbanor som har lockat golfspelare från hela världen i över hundra år.

Skottland - det perfekta golfresmålet

Skottarna är kända för att ha uppfunnit golfen, och här hittar man några av de äldsta och mest kända golfbanorna i världen. Linksbanorna längs kusten är vackra, utmanande och mycket spännande att spela. Skottland är också en idealisk destination för en golfresa eftersom det är enkelt att ta sig runt och många av de bästa golfbanorna ligger inom räckhåll från varandra.

East Lothian - ett golfparadis

East Lothian är en region som ligger cirka 30 minuter från Edinburgh och som även kallas the heart of golf. Här finns mer än 20 golfbanor, inklusive flera linksbanor vid kusten. Detta gör det till en perfekt plats för en golfresa, med många valmöjligheter.

Spela golf på populära banor

Det finns många populära golfbanor att välja mellan i Skottland, inklusive Old Course at St Andrews, Royal Troon och Turnberry. Dessa banor har alla en lång och rik historia, och flera av dem har varit värdar för några av de mest prestigefyllda tävlingarna i världen.

Skotska Links

Linksbanor är en av de mest populära typerna av golfbanor i Skottland, och det finns många att välja mellan. Linksbanor är kända för att vara vackra och utmanande, med svårigheter som blåsande vindar och höga kullar. Banorna är strategiskt utformade för att utmana golfspelarens färdigheter. För den som vill resa mer lokalt erbjuder även svenska destinationer som Malmö och Trelleborg linksbanor.

Golfresor Skottland - en autentisk upplevelse

En golfresa till Skottland ger också möjlighet att uppleva skotsk kultur och gästfrihet. Besök lokala pubar och restauranger för att prova den lokala maten och drycken samt uppleva den välkomnande atmosfären i landet.

Upptäck Edinburgh

Vi finner magiska Edinburgh vid den skotska gränsen. Förutom sina legendariska golfbanor är landet är känt för sin dramatiska natur, rika historia och kultur. Edinburgh som huvudstad har mycket att erbjuda för besökare.

 

 

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs