Skip to main content

Golfresor till Skottland

I Skottland hittar vi klubbar med traditioner som går långt tillbaka i tiden. Skottland har en golftradition som inte finns någon annanstans och uppskattar du whiskey, ska du förstås passa på att njuta av den ädla drycken i ett gammalt klubbhus efter att ha spelat någon av mästerskapsbanorna. Banor som St Andrews, Turnberry och Troon har de flesta hört talas om men Skottland erbjuder även ett stort antal andra banor som är värda ett besök.

Edinburgh - 4****Dalmahoy Hotel & Country Club

En kortare avstickare till golfens hemland - Dalmahoy Hotel & Country Club är det bekväma paketet i golfens förlovade land. Strax söder om flygplat...

4 dagar från 4 495:- Läs mer >>

Prestwick - 4****Carlton Hotel

Upplev den ursprungliga golfen - Prestwick i Ayrshire på Skottlands västra kust är klassisk golfmark. Här är banorna i topptrim, orterna lika äkta,...

5 dagar från 5 975:- Läs mer >>
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs