Skip to main content

Cambrils - 4* Hotel Monica 1 vecka

Underbara Cambrils!

Prisvärda veckopaket till charmiga Cambrils ca en timme söder om Barcelona. Högklassigt 4-stjärnigt boende endast 100 meter från stranden och på gångavstånd till mängder av restauranger och nöjen. Stort utbud på bra golfbanor, där mästerskapsbanorna Lakes och Hills på Infinitum Golf Club (fd Lumine) ingår i paketet.  Möjlighet till utflykter till Tarragona och Barcelona.  Frukostbuffe och 5 heldagars obegränsad golf ingår i paketet.

 

Hotell

Hotell

Nära till allt

4* Hotel Monica i Cambrils är den perfekta platsen för en rofylld, avslappnande semester med centrum och storstad i närhet och endast 100 meter ner till den underbara stranden.  Stilrent och snyggt hotell med bra läge i hjärtat av Spanska Costa Dourada, ca en timmer söder om Barcelona flygplats. Hotel Monica är bland områdets bästa hotell och får i undersökningar höga betyg både i standard och för sin placering med närhet till den fina stranden och korta avstånd till ett stort utbud av restauranger, butiker och nöjen.
 

Golf

Golf

Infinitum (fd Lumine) Hills och Ruins, Bonmont, Costa Dorada samt Aiguesverd

I detta paket ingår obegränsad golf i 5 styck heldagsgreenfeepaket fördelat på 2 x Infinitum och 3 x Bonmont/Costa Dorada/Aigusverds/Graiera/Panoramica.

Infinitum Golf Club erbjuder 3 golfbanor av högsta klass varav mästerskapsbanan Hills är något mer känd än systerbanorna Lakes och Ruins. 

Vi rekomenderar även spel på Bonmont, Costa Dorada och Aiguesverds vilka vi finner mycket trevliga och utmanande. 

Hyrbil/transfer

Hyrbil lätt att fixa

Önskar ni hyrbil ordnar vi givetvis detta och skickar offert. Be oss om information när Ni gör er förfrågan. 

Mer om resmålet

Söder om Barcelona

Costa Daurada – finner vi söder om Barcelona och vi reser till underbart charmiga Cambrils.
Här njuter vi av härliga sandstränder och spelar golf på de högklassiga golfbanorna på Infinitum Golf Club samt ett flertal andra trevliga golfbanor som Bonmont, Costa Dorada, Grairea med flera.

Centralt boende

Urvalet av hotell i Salou och Cambils är mycket brett och standarden är hög med såväl familjevänliga hotell som hotell med en mer utpräglad vuxenatmosfär. Vi har valt 4 stjärniga Hotel Monica som erbjuder strandnöra centralt boende med frukost buffe i våra veckopaket. Samt det helt otroliga erbjudandet med obegränsad golf i hela 5 heldagsgreenfee under er vistelse.

Utflykt till Barcelona

Costa Daurada har dessutom Barcelona nära intill – Det är drygt en timmes resa med tåg och  cirka en och en halv timme att resa med bil från Cambrils. Barcelona som sagt alltid spännande och har vuxit kraftigt i popularitet senaste år tack vare sitt stora utbud av sevärdheter och restauranger av högsta klass.

Antika Tarragona

För den historieintreserade finns möjligheter att besöka den antika staden Tarragona (världsarv) som ligger cirka 10 minuter från Infinitum. Ett besök till härligt pittoreska Cambrills Marina med dess många restauranger och promenadstråk  är också att rekomendera.

Vinregion

Infinitum ligger också i en stor vinregion och här har Ni möjlighet att smaka på några av de finaste vinerna i världen.
Varför inte avrunda Er dag med en vinprovning?

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs