Skip to main content

Padelweekend - Estepona exklusiva lägenheter - NYHET!

Estepona lägenheter

Unna er en lyxig prisvärd helg i underbara och solsäkra Estepona.

Bo i moderna fullt utrustade lägenheter i lyxig resort med gång avstånd till padelklubben, tillgång till inne/ute Reebok gym, och träna med erfarna padeltränare. 

Boende

Boende

Lyxig boende resort

Boende i lyxiga moderna 2-3 sovrumslägenheter. Lägenheterna är från 90kvm interiör + 30kvm terass med magisk havs/bergsutsikt, fullt utrustade med kök, tvättmaskin, tv, etc.

Frukost går enkelt att addera för 10€ per dag men då lägenheterna är fullt utrustade med kök så kan detta enkelt lagas hemma eller köpas de dagar man önskar utan att lägga till i paketet. 

 

Padel

Padel

Padel i högklass med erfarna tränare

Padelklubben är endast 100 meter gångavstånd från ert boende. 2 av våra tränare är bland annat Godo Diaz, en padel legend som är top 100 i världen och är en välkänd spelare inom Sverige samt Lucas Esleva som är Godo's egna tränare. Lucas var också aktiv på World Padel Tour med 20 år av erfarenhet. 

Transfer

Transfer ingår i paketet. T/R Malaga flygplats till Estepona.

Om resmålet

Estepona Solkustens pärla

Här finner du den traditionella sydspanska miljö. Staden har behållit sin andalusiska charm och har ännu inte blivit påverkad av turismen. Den gamla delen av staden behåller den riktiga andalusiska atmosfären med sina typiska vita hus och smala stengator. I Estepona kan du strosa utmed bar- och restauranggatan Calle Real och samtidigt titta på apelsinträden. Utmed denna gata finns många restauranger där du kan finna de typiskt spanska maträtterna. Allt känns lugnt och avslappnat när man promenerar bland de trånga gatorna och tittar på de mysiga husen.

Flyg

Vår IATA certifierad flygavdelning hjälper er gärna med att hitta flygbiljetter från er avreseflygplats och på era önskade resdagar. Lägg till önskemål i förfrågningsrutan.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs