Skip to main content

4* AP Cabanas Beach & Nature Resort

Nyrenoverat boende med fantastisk natur

Sommaren 2021 slog AP Cabanas Beach & Nature upp dörrarna. Ett naturskönt all inklusive-hotell utanför Tavira i en naturpark där floder rinner aldeles intill. En av hotellets höjdpunkter är den moderna Rooftop AP CABANAS Poolbar & Lounge med fantastisk utsikt och elegant underhållning.

 

 

Boende

Boende

Ap Cabanas Beach and Nature Resort

Hotellet är perfekt beläget i harmoni med naturen, växer ett nytt och spännande hotellkoncept fram - AP Cabanas Beach & Nature. Detta nya hotell inbjuder dig att njuta av en oförglömlig upplevelse.

Hotellet med sina 274 rum är designade med gästernas högsta förväntningar i åtanke, kommer de att dra nytta av det rika naturlandskap som erbjuds av Cabanas de Tavira.

 

Golf

Golf

I detta paket ingår: 

1 x 18 hål på Quinta Da Ria

1 x 18 hål på Quinta Da Cima

1 x 18 hål på Quinta Do Vale

1 x 18 hål på Benamor

Möjlighet till spel på Monte Rei.

Dessa fem golfbanor är alla belägna i den vackra regionen Algarve i Portugal och är kända för att erbjuda utmärkta golfupplevelser för både erfarna och nybörjare.

Quinta da Ria

Quinta da Ria har en pittoresk och naturskön miljö med en utmanande terräng och är känd för sina vattenhinder.

Quinta de Cima

Quinta de Cima har en mer strategisk design med breda fairways och spektakulära utsikter över havet. Quinta da Ria och Quinta de Cima  ligger bredvid varandra och erbjuder sammanlagt 36 hål.

Quinta do Vale

Quinta do Vale är en annan utmanande 18-hålsbana designad av golflegenden Severiano Ballesteros. Banan har en utmanande terräng med många vattenhinder och bunkrar som kräver strategiskt spel.

Benamor

Benamor Golf är en 18-hålsbana som ligger i utkanten av den pittoreska staden Tavira. Banan har en varierande terräng med vackra olivträd och andra växtarter.

Monte Rei Golf

Monte Rei Golf är en av Portugals mest exklusiva golfbanor med en hög standard på både banan och anläggningarna. Banan är designad av golflegenden Jack Nicklaus och är känd för sin spektakulära utsikt över landskapet och Atlanten. Banan är utmanande men rättvis och ger en unik golfupplevelse.

 

 

Hyrbil/Transfer

Hyrbil/Transfer

I detta paket finns möjlighet till privat flygplatstransfer mellan Faro flygplats och boendet. Chaufför möter er i ankomshallen och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan. 

Om resmålet

Golfmekkat Vilamoura

Många som besöker Algarve vill bo i golfmekkat Vilamoura. Med detta paket bor ni prisvärt direkt vid golfbanan Vila Sol i avkopplande miljö men samtidigt bara en kort trip till händelsernas centrum i Vilamoura. Från flygplatsen till hotellet är det endast tjugo minuters transfer som ingår i paketet. Med andra ord är Vila Sol en perfekt bas för er golfvecka. Hotellet har ett fint poolområde, en inomhuspool, gym, restaurang och bar så här finns alla faciliteter för en avkopplande semester. 

18 hål & utmanande 9-håls slinga

Golf spelas på hemmabanan Vila Sol som har en 18 håls mästerskapspana samt en bra och utmanande 9-håls slinga.  Önskar ni spela mer varierande banor så ingår spel på golfbanorna Silves, Gramacho och Alto. Mycket trevliga och vackert belägna golfbanor samt härliga utflyktsmål bara ca en halvtimme – fyrtio minuter västerut längs Algarves vackra kust.  Alltså stora möjligheter kombinera er golvecka precis som ni vill ha den.

 

Se fler resmål

Nyfiken på andra resor?

Se fler av våra portugisiska golfpaket i Algarve med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler resmål >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs