Skip to main content

Golfresor till tidlösa Italien

Golfen har upplevt en boom i Italien på senare år, och det finns gott om riktigt bra banor. Du hittar golfbanor över i stort sett hela Italien, även om det är tätare mellan dem i Norditalien. De flesta är öppna året om.

Den största fördelen med att spela golf i Italien, utöver den vackra miljön och de välskötta banorna, är att det är så lätt att komma ut. I veckorna är det väldigt lugnt och behagligt tempo.

Italien är en kombination av fantastisk kultur, fantastiskt klimat, utsökt och världskänd mat med en rad fascinerande och roliga städer såväl som den vackraste naturen i hela världen. Detta gör detta land unikt och tidlöst.

Rom

Golfresor till Rom - Den eviga staden Rom har det mesta; historiska minnesmärken, vackra kvarter och läckra restauranger – och så ett antal riktigt bra golfbanor nära centrum. Oaser finns överallt. Små trånga gränder dit inte bilarna når – historiska minnesmärken, trattorior, vackra piazzor, myllrande folkliv, dofter och pasta. Och så ett antal högklassiga golfbanor i grannskapet. Vinodlingarna strax bredvid påvens sommarresidens Castelgandolfo och Albanosjön är Roms närmaste vinområ...

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs