Skip to main content

Golfresor till tidlösa Italien

Golfen har upplevt en boom i Italien på senare år, och det finns gott om riktigt bra banor. Du hittar golfbanor över i stort sett hela Italien, även om det är tätare mellan dem i Norditalien. De flesta är öppna året om.

Den största fördelen med att spela golf i Italien, utöver den vackra miljön och de välskötta banorna, är att det är så lätt att komma ut. I veckorna är det väldigt lugnt och behagligt tempo.

Italien är en kombination av fantastisk kultur, fantastiskt klimat, utsökt  och världskänd mat med en rad fascinerande och roliga städer såväl som den vackraste naturen i hela världen. Detta gör detta land unikt och tidlöst.

Milano

Golfresor till Milano - Milano anses vara Italiens ekonomiska motor och är ett verkligt shoppingmecka. Med sin alltid lika trendiga modescen och vär...

Rom

Golfresor till Rom - Den eviga staden Rom har det mesta; historiska minnesmärken, vackra kvarter och läckra restauranger – och så ett antal riktigt...

Emilia Romagna Bologna - 4****Palazzo di Varignana Resort

Upplev lugnet, naturen, gastronomin, vinet, historian och golfen i orörda Emilia-Romagna - Ca en halvtimme söder om vackra Bologna stad i en förför...

8 dagar från 8 975:- Läs mer >>
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs