Skip to main content

Prisvärda golfresor

Populära golfresor till noggrant utvalda resmål. Välj bland ett mycket stort urval av färdigkomponerade golfpaket eller skräddarsy din egen golfresa här.

Golfpaket med flyg

Boka golfpaket med flyg, bra boende, bokade starttider och golfspel på toppbanor. Välj & boka golfpaket här!

Weekendresor

Res på härlig Golfweekend till Spanien, Portugal, Skottland eller någon av våra golfresmål. Bo bra. Spela på toppbanor. Välj & boka din Golfweekend här!

Veckoresor

Stort urval av veckoresor till noga utvalda resmål i Europa. Vi skräddarsyr kompletta golfpaket enligt önskemål. Välj & boka här!

Längre resor

Längre resor - Vi erbjuder längre golfresor till noga utvalda destinationer som passar en längre vistelse med mycket golfspel. Utgå från våra flexib...

Proresor

Proresor - Här presenterar vi ett ett urval av de resor vi gör i samarbete med golftränare (PRO:s), golfvärdar och golfklubbar. Att resa i grupp ger...

Golfresmål

Stort urval av golfresmål - Här är alla härliga resmål dit vi tar er och er golfbag. Välj bland prisvärda golfresor till charmiga Skottland, soliga...

Golfresor till nya populära resmål

Är du nyfiken på golfresor till någon av våra nya destinationer? Upplev världsmetropolen Dubai med alla spännande sevärdheter, ett underbart klimat och spel på golfbanor i världsklass. Eller varför inte varva golfspel på spektakulära banor med safari och vingårdsbesök i ett enastående Sydafrika. Ett annat nytt resmål som är populärt är Grekland och den superlyxiga golfresorten Costa Navarino.

Golfresor med färdigkomponerade och kompletta golfpaket

På våra golfresor till Spanien och Portugal erbjuder vi kompletta golfpaket inklusive direktflyg med golfbag, fullt försäkrad hyrbil, bra boende, förbokade starttider och fantastisk golf. Kontakta oss eller boka smidigt och bekvämt online. 

Unika golfresor skräddarsydda utifrån önskemål

Hos oss får du golfresor med mer frihet. Tack vare lång erfarenhet och goda samarbeten kan vi erbjuda skräddarsydda golfresor helt enligt dina önskemål. Kanske är det några fler nätter på hotellet som behövs? Varför inte hjälp med hyrbil eller fler banor som du vill spela på? Vi garanterar dig en unik upplevelse där golfen står i centrum. Dessutom har vi givetvis tänkt på alla detaljer som flygtransfer, förbokade starttider med mera. Kontakta oss via telefon eller e-post när du vill ha hjälp att välja och boka din nästa golfresa eller boka direkt online.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs