Skip to main content

Prisvärda golfresor

Populära golfresor till noggrant utvalda resmål. Välj bland ett mycket stort urval av färdigkomponerade golfpaket eller skräddarsy din egen golfresa här.

Veckoresor

Spana in bland vårt stora urval av veckoresor till noga utvalda resmål i Europa!

Weekendresor

Välj din destination för en härlig Golfweekend! Spela golf på toppbanor med bra boende!

Längre resor

Stanna längre & spela mer golf för pengarna! Välj mellan Midstay & Longstay!

Proresor

Res tillsammans i grupp för en härlig Proresa & få tips & träning av kunniga tränare!

Tävlingar

Sugen på att tävla i golf? Utmana ditt sällskap med våra underhållande tävlingar!

Abacus Bonusresa

Boka en resa och få 2000kr att handla för - I ett sammarbete med Abacus erbjuder vi ett presentkort på 2000kr för de som bokar en resa på utvalda d...

Golfresmål

Spana in alla våra golfresmål som vi erbjuder! Alltid prisvärda golfresor!

Vart går din nästa golfresa? 

Se våra golfresor till alla härliga resmål dit vi tar er och er golfbag. Välj bland prisvärda golfpaket världen runt! 

Golfresor till nya populära resmål

Är du nyfiken på golfresor till någon av våra nya destinationer? Upplev världsmetropolen Dubai med alla spännande sevärdheter, ett underbart klimat och spel på golfbanor i världsklass. Eller varför inte varva golfspel på spektakulära banor med safari och vingårdsbesök i ett enastående Sydafrika.

Ett annat nytt resmål som är populärt är Grekland och den superlyxiga golfresorten Costa Navarino. Här bor du på 5-stjärnigt hotell och spelar golf med fantastisk havsutsikt!

Golfresor med färdigkomponerade och kompletta golfpaket

På våra golfresor till Spanien och Portugal erbjuder vi kompletta golfpaket inklusive direktflyg med golfbag, fullt försäkrad hyrbil, bra boende, förbokade starttider och fantastisk golf. Kontakta oss eller boka smidigt och bekvämt online. 

Unika golfresor skräddarsydda utifrån önskemål

Hos oss får du golfresor med mer frihet. Tack vare lång erfarenhet och goda samarbeten kan vi erbjuda skräddarsydda golfresor helt enligt dina önskemål. Kanske är det några fler nätter på hotellet som behövs? Varför inte hjälp med hyrbil eller fler golfbanor som du vill spela på?

Vi garanterar dig en unik upplevelse där golfen står i centrum. Dessutom har vi givetvis tänkt på alla detaljer som flygtransfer, förbokade starttider med mera.

Kontakta oss via telefon eller e-post när du vill ha hjälp att välja och boka din nästa golfresa eller boka direkt online.

Golfresor vart du än önskar

Söker du golfresor till exotiska destinationer? Låt oss ordna resan med golf och bra hotel. Föredrar du en längre resa med Longstay i Spanien eller kanske en weekend i Lissabon med centralt hotel?

All inclusive golfresort i Spanien eller en skräddarsy din egen golfresa till Portugal?

Var du än vill spela golf, har vi en lösning som passar dig. Vi tillhandahåller upplevelserika golfresmål till bland annat Lissabon, Spanien, Mallorca, Turkiet och Portugal. Skräddarsy din egen golfresa eller luta dig tillbaka med en av våra all inclusive lösningar.

Med all inclusive ingår hotell, flyg och greenfee i samma smarta paket. Tillsammans med vår skräddarsydda lösning utser du själv vilket bästa hotell eller resort är för dina behov. Flyg till ett stort urval av färdmål och låt det bästa med golf stå i centrum.

Oavsett om du vill erövra golfbanan vid havet eller finlira putten efter spa avkopplingen, hittar du alltid rätt destination med Here We Go golfresor. 

Spela golf som en mästare

Vill du uppleva en fantastisk golf resort i Spanien? Med vårt halvpensionspaket Salou - Infinitum Golf Club får du chansen att spela golf som en mästare på en av Spaniens bästa banor. I paketet ingår obegränsat med golf spel, hotell nära havet, möjlighet till flertalet aktiviteter och mycket mer!

En vecka golf på lyxig golf resort

Vill du avnjuta golfbanor i lyx? Då är Barcelo Montecastillo golf resort det självklara valet! På denna resort bor du en vecka på ett vackert 1800-tals hotell strax utanför soliga Jerez de la Frontera, Spanien. Förutom golf, bjuder detta härliga hotell även många andra trivsamma sportbanor för tennis såväl som för fotboll. På detta boende hittar ni också flera avslappnande spa och andra relax-aktiviteter för en komplett helhetsupplevelse. Lira golf som aldrig förr och unna dig den oförglömliga lyxresan du förtjänar!   

Låt Spanien bli resmålet för din golfresa

Låt din nästa golfresa bli till Spanien! Övernatta på ett av våra vackra hotell och spela golf på välskötta golfbanor. Vi erbjuder golfresor till flera orter som bland annat Mallorca, Barcelona, Alicante och Malaga. Du kan välja hotell med allt från halvpension till all inclusive med våra smidiga golfpaket eller skräddarsy din egna resa. Oavsett vilken golfresa du letar efter, hjälper Here We Go dig att hitta till golfbanan.

Golf på Mallorca

Utmanande golfbanor eller golf för sinnet? Oavsett om du är mästare eller nybörjare har en golfresa på Mallorca det du söker. Mallorca är en vacker ö tillhörande Spanien som är rik på kultur och omringad av vacker natur. Välj att bo på resort eller hotell och ta del av någon av våra härliga aktiviteter. Njut av sol och bad eller slappna av i något av våra spa. Stimulera smaklökarna med frestande lokala rätter och testa på spännande nya golfbanor. Bättre resmål får man leta efter.

Olika typer av golfbanor

Vet du skillnaden på de olika typerna av golfbanor? Som nybörjare kan det kännas rörigt att välja mellan alla golfbanor. Därför har vi tagit fram en lista med förklaringar på de vanligaste bantyperna, så det blir lättare att uppsöka rätt resmål nästa gång du vill prova på spännande golfbanor.

Linksbana

Linksbanor är vanliga att hitta i länder som Skottland och Irland. De kännetecknas av sin grästäckta sandbotten och har ofta, tack vare ländernas robusta blåsväder, naturligt konstruerade bunkrar och sandgropar. Traditionellt, lät man linksbanor byggas för att nyttja den obrukbara marken mellan hav och land, men på grund av att flera idag har en friare tolkning av vad som definieras som linksbana, går det att hitta den även på andra ställen.

Parkbana

I kontrast till linksbanan, kännetecknas parkbanan av sin rika växtlighet. Där träd och buskar används för att skapa spännande utmaningar för golfaren. Parkbanan går att hitta i de norra länderna, men även i sydliga länder som Sverige, Italien, Spanien och Portugal.

Seasidebana

Precis som namnet syftar till är seasidebanor de golfbanor belägna vid kusten. Trots att den som linksbanan är belägen nära havet, saknar den sandjorden som underlag. Därför benämns banor vid insjöar ibland också som seasidebanor. Seasidebanorna ligger i naturligtvis i länder med kuster som Spanien, Portugal, Irland och Italien.

 

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs