Skip to main content

Valencia - 4* Oliva Nova Beach and Golf Resort 1 vecka

Perfekt läge vid stranden 

Beläget på stranden vid Medelhavet mellan städerna Gandia-Valencia och Denia-Alicante. En privilegierad enklav som sammanför sol, hav och ett berg med en golfbana med 18 hål  designad av Severiano Ballesteros, tennis- och paddeltennisbanor, Spa och Fitness.

Ett fyrstjärnigt hotell, nyligen förnyat, som har ett magiskt läge vid stranden. Det finns 205 gästrum, alla mycket eleganta och rymliga, med en täckt terrass och utsikt över poolen i lagunstil, till stranden eller berget Montgó i Denia. Varje rum har en 49-tums platt-TV och premium Wi-Fi erbjuds i hela hotellet. Bland faciliteterna på Oliva Nova Hotel finns även ett brett utbud av restauranger och bufféer.

Boende

Boende

Stort utbud av det mesta 

Den här exklusiva golfresorten med utsikt över Baleariska havet ligger 1 km från motorvägen N-332 och 8 km från det ruinerade fortet Castell de Santa Anna på en kulle.

Eleganta rum med täckta terrasser, gratis Wi-Fi, plattskärmar och minibar. Uppgraderade rum lägger till privata trädgårdar och pooler; vissa har havsutsikt. Sviterna har separata vardagsrum, bäddsoffor och badkar. Villorna och lägenheterna har kök.

Det finns 7 restauranger och 5 barer, en utomhuspool i lagunstil, ett gym och ett spa med inomhuspool. Andra faciliteter inkluderar en 18-håls golfbana, tennisbanor och ett ridcenter. Det finns också en barnklubb. 
 

Golf

Golf

Fantastiska omgivningar 

Dess exceptionella läge och omgivningar förvandlar Oliva Nova golfbana till en av de mest föredragna på Costa Blanca. Designad av Severiano Ballesteros 1995 och upptar cirka 50 hektar. breda fairways, mjukt böljande greener och vattenhinder som bestämmer spelets strategi.

Det är en lång väg (6.312M, lutning 129) men väldigt platt och trevlig att gå. Tee är bekvämt på de flesta hål, men att närma sig green kräver skicklighet och list. Den osynliga närvaron av havet är tydlig i vinden, som avgör valet av klubba och hur varje hål spelas.

Tio konstgjorda sjöar speglar skönheten i palmer och himlen, och är värd för aktiviteten för många arter av fiskar och fåglar. Ett perfekt komplement till den utsökta skötseln och underhållet av rutten och dess trädgårdsområden.

Hyrbil/transfer

Transfer/Hyrbil

I detta paket finns möjlighet att boka till transfer eller hyrbil

Om så önskas hjälper vi er gärna boka hyrbil. Vi rekomenderar bil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Då betalar ni inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. 

Parkering i bevakat garage nära hotellet ingår i paketet.

 

Om resmålet

Fantastisk strand 

Nyrenoverade Oliva Nova är ett perfekt resmål för dig som gillar att bo nära golfen. Du hittar denna trevliga golfanläggning i ett härligt solsäkert klimat, mellan Alicante och Valencia. Oliva Nova har ett underbart läge precis vid havet och den fina sandstranden. Det finns ett bra utbud av restauranger inom gångavstånd, dels på hotellet, klubbhuset och även i Centro Commercial. Under veckan kan du utforska de närliggande och charmiga småstäderna Oliva och Denia. Vill du få ut ännu mer av semestern och golfresan rekommenderar vi en utflykt till Valencia på en av de golffria dagarna.

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs