Skip to main content

Longstay golf

Vi erbjuder longstay golf till noga utvalda destinationer som passar en längre vistelse med mycket golfspel. Utgå från våra flexibla longstaypaket eller skräddarsy din egen resa. Välj och boka här!

Spanien

Longstay golf i Spanien - I Spanien erbjuder vi long stay till de två semesterkusterna Costa Blanca och Costa del Sol. Här finns charmiga byar, fina...

Portugal

Longstay golf i Portugal - På natursköna Algarvekusten stannar man gärna länge. Här finns en av Europas mest i ögonfallande kustremsor, fiskebyar me...

Long stay med fokus på golf

Våra long stay golfresor ger dig mer golf för pengarna. En månads vistelse med golf i Spanien eller Portugal. Vi förverkligar din long stay golfresa! 

Res till Spanien eller Portugal för longstay golf

Vi har Spanien mest uppskattade longstay arrangemang. Solsäkra Costa Blanca och Costa del Sol är våra golfresmål för longstayi Spanien. Genuina byar med obegränsad golf under din vistelse. Fly den svenska vintern för ett longstay du sent glömmer. 

Algarve i södra Portugal har rest sig som en golffavorit de senaste åren. Omvälvande landskap i småfiskebyar med förstaklassiga golfbanor. I underbara Lagos väntar ett fantastiskt longstay för dig. Välj longstay golfpaket som passar dig och kontakta oss för mer information om bokningen av ditt longstay. 

Long stay golf efter dina behov

Vi ser till att din long stay resa ger dig så mycket golf du önskar för bästa möjliga upplevelse. Vi har lägenheter och resmål som är noga utvalda för att försäkra dig om kvalitativa och prisvärda golfresor. Vi hjälper dig hitta den perfekta longstay resan. Skicka en förfrågan för mer information om golfpaketet som tilltalar dig.   

 

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs