Skip to main content

Abu Dhabi - Yas Marina

Abu Dhabi 8 December


Sist i F1 kalendern ligger det alltid minnesvärda racet i Abu Dhabi som körs på Yas Marina Circuit. Platsen har ett av dom mest spektakulära Formel 1-tävlingarna i världen. Denna moderna och futuristiska bana omges av den skimrande skönheten hos Yas Island och erbjuder en unik upplevelse för förare och fans.

Yas Marina-banan är känd för sina tekniska sektioner och snabba raka sträckor, vilket ger en utmanande mix för förarna. Loppet körs vid skymningen, vilket skapar en förtrollande atmosfär när banan badar i ljus och omges av den glittrande horisonten.

Abu Dhabi erbjuder inte bara spännande racing utan också en upplevelse av lyx och glamour. De storslagna hotellen, gourmetrestaurangerna och exklusiva evenemang gör helgen till en lyxig racingoas.

Formel 1 i Yas Marina är en perfekt kombination av racing och avkoppling, vilket gör det till en eftertraktad destination för motorsportfans och resenärer som söker en extraordinär upplevelse. Det är en helg som bjuder på action, glädje och glamour i en skimrande racingoas.

Kontakta oss för detaljer >>

Hotell

Hotell

Hotellet som har allt!

Upplev en traditionell hotellvistelse med en modern twist. Voco Dubai erbjuder alla bekvämligheter du kan behöva. Ett brett urval av fina restauranger som passar alla tillfällen.

Hotellets nyrenoverade rum är det perfekta stället att koppla av på. Boenden som tillhandahålls av voco Dubai inkluderar ett komplett spa, bastu, toppmoderna mötesrum, evenemangsutrymmen och mer. Ni kommer att njuta av er vistelse!

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs