Skip to main content

Golfresor till Teneriffa

Teneriffa tillhör Spanien men ligger bara 30 mil från Afrikas kust. Trots att det här är den största av de 13 Kanarieöarna är den inte större än ett och ett halvt Öland.

Teneriffa- 4* Vincci Tenerife Golf

8 dagar från 10 995:-

För den frusne resenären - Ett klimatsmart val på ön med ständig vår. Fly regn och rusk i vinter för värme och väl underhållna golfbanor på södra Teneriffa. Med detta paket bor ni på moderna Hotel Vincci Tenerife Golf ca 15 minuters transfer från flygplatsen och spelar golf på närbelägna 27-håls banan Golf del Sur och Amarilla som varit värd för Europatouren. På hotellet vaknar ni till Atlantens bris och de fantastiska vyerna och framåt eftermiddagen kopplar ni med fördel av vid poo...

Spela golf på Teneriffa

Teneriffa tillhör Spanien men ligger bara 30 mil från Afrikas kust. Trots att det här är den största av de 13 Kanarieöarna är den inte större än ett och ett halvt Öland.

På den norra delen av Teneriffa hittar ni Vincci Buenavista Golf & SPA, en försklassig golfanläggning med en bana designad av Seve Ballesteros. På södra Teneriffa bor ni på moderna Hotel Vincci Tenerife Golf ca 15 minuters transfer från flygplatsen och spelar golf på närbelägna 27-håls banan Golf del Sur och/eller Amarilla.

Teneriffa är också ett paradis för dig som gillar vatten med bra dykning och massor av stränder där du kan bada eller prova saker som paragliding, jetski eller pedalbåt.

Är du i Teneriffa är det inga problem att vara vinterbadare, havet blir aldrig kallare än +18°–19° även  om det råkar vara ”den kalla årstiden”.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs